Met deze producten steun je de strijd tegen borstkanker

Wil jij je steentje bijdragen?

Oktober is borstkankermaand. Er zijn zoals ieder jaar weer verschillende merken die de strijd tegen borstkanker steunen door een deel van de opbrengst van een product, vaak in een limited edition roze jasje gestoken, aan borstkankeronderzoek te doneren. Wil jij je steentje bijdragen? Wij hebben ze voor je op een rij gezet.

Pink Ribbon armband

De Pink Ribbon Armband 2021 is ontworpen door BLOND Amsterdam. Carpe Diem is de boodschap die dit jaar op de armband staat. Pluk de dag. Pak je moment. Geniet van het leven en van de mensen om je heen. Laat het zien. Geef steun en omarm. Want met de aanschaf van deze armband steun je belangrijk onderzoek op het gebied van borstkanker.

Van iedere armband gaat €4,26 naar Pink Ribbon. Bestellen kan hier.

AVEDA Hand ReliefTM Moisturizing Crème met shampure™ aroma

Hij ziet er niet alleen enorm schattig uit, deze limited edition handcrème hydrateert dankzij de andiroba-olie en andere planthydratoren extreem droge handen op intensieve wijze. Het resultaat? Merkbaar zachtere en gladdere handen.

AVEDA doneert €10 van iedere aankoop aan de Breast Cancer Research Foundation® voor cruelty-free onderzoek naar borstkanker. Bestellen kan hier.

Clinique Dramatically Different Moisturizing Lotion+

Deze Limited Edition dagcrème is niet alleen in een roze jasje gestoken, maar heeft ook een jumbo formaat. De nummer 1 crème van Clinique is door dermatologen ontwikkeld en versterkt en hydrateert de droge tot gemengde huid voortdurend. Het versterkt de huidbarrière en verbetert het vermogen van de huid om vocht op te nemen en vast te houden. Je zult merken dat je huid gezonder, mooier en beter bestand tegen schadelijke invloeden van buitenaf is.

Bij aankoop van deze Pink Ribbon Moisturizing Lotion wordt 25% van de aankoopprijs gedoneerd aan de Breast Cancer Research Foundation.® Bestellen kan hier.

Het Intral Daily Rescue Serum is niet voor niets Darphin's bestseller. De krachtige en kalmerende serum helpt roodheid verminderen en zorgt ervoor dat de geïrriteerde huid onmiddellijk wordt gekalmeerd. Maar liefst 83% van de ingrediënten zijn van natuurlijke oorsprong

Darphin doneert €10 van iedere Intral Daily Rescue Serum aankoop aan de Breast Cancer Research Foundation®. Bestellen kan hier.

Estée Lauder Advanced Night Repair Synchronized Multi-Recovery Complex

Het Advanced Night Repair gezichtsserum vermindert de zichtbaarheid van meerdere tekenen van veroudering, veroorzaakt door de milieu-invloeden van het moderne leven. De huid ziet er gladder, jonger, stralender, en egaler uit met minder lijntjes. Hij heeft nu een limited edition sleeve, ter ere van en ter ondersteuning van borstkanker awareness.

Estée Lauder doneert 20% van de aankoopprijs aan de Breast Cancer Research Foundation®. Bestellen kan hier.

La Mer Crème de la Mer The Moisturizing Cream

Met een kern van celvernieuwende Miracle Broth™ en antioxidante limoenthee, levert deze ultrarijke crème helende hydratatie, dagelijkse bescherming en de energie die de huid nodig heeft voor natuurlijk herstel. Bij dagelijks gebruik voelt de huid steviger aan, lijntjes en rimpels zijn zichtbaar verminderd, en ontstaat er een gelifte, verjongde look.

La Mer zal 80% van de aankoopprijs van de 30 ml Crème de la Mer The Moisturizing Cream doneren aan de Breast Cancer Research Foundation®. Bestellen kan hier.

Revitalash Advanced

Dit bekroonde en toonaangevende serum bevat een gepatenteerde, wetenschappelijk geavanceerde technologie om de wimpers te versterken en te beschermen tegen breuk. Terwijl de flexibiliteit en glans worden verbeterd, verfraaien de wimpers en worden deze gezonder, langer en voller.

Voor elke RevitaLash Advanced en RevitaBrow Advanced zal het merk €2 doneren aan het Antonie van Leeuwenhoek Ziekenhuis. Bestellen kan hier.

ghd Pink Collectie

De collectie bestaat uit de award-winning ghd platinum stijltang, de ghd gold stijltang en de ghd helios professional föhn, allemaal in een geweldige roze kleur met metallic roze details en de boodschap TAKE CONTROL NOW om je te herinneren om iedere maand je borsten te onderzoeken.

€10 van iedere verkochte pink limited edition stijltang en € 5 van iedere verkochte pink limited edition ghd helios in Nederland gaat naar Pink Ribbon. Bestellen kan hier.

Trinny Londen

Het merk zal als onderdeel van een voortdurende samenwerking deelnemen aan de 'Wear It Pink Day' op vrijdag 22 oktober door 10% van de verkoop van een selectie roze producten uit het assortiment te doneren aan Breast Cancer Now. Tevens moedigt het merk aan om foto's te delen van roze outfits in combinatie met roze Trinny producten om aandacht te vragen voor de strijd tegen borstkanker en bieden ze in de maand oktober virtuele zoom sessies aan voor mensen die een kankerbehandeling ondergaan en tips nodig hebben voor huidveranderingen. Meer info en de roze producten bestellen kan hier.

Hanro beha's

Iedere vrouw, ongeacht haar leeftijd over levensfase, kan de perfecte beha vinden bij HANRO. Er zijn zowel basic als trend collecties in vele verschillende stijlen en materialen, zodat iedere vrouw zich er mooi in voelt. Of dat nou een beugelbeha of soft cup beha is, met of zonder vulling en wel of geen push-up.

Voor elke beha die in oktober verkocht wordt, doneert HANRO €5 aan Pink Ribbon organisaties. Shoppen kan hier.