Kate Middleton pronkt met strakke benen in minirok

Looking good!

Hoewel blote benen eigenlijk een koninklijke no-go is, mag er een uitzondering gemaakt worden als je zoals Kate Middleton op de tennisbaan staat. 

Killer legs

Het koninklijke kledingprotocol is strikt, maar niet als het op sporten aankomt. De hertogin van Cambridge waagde zich aan een potje tennis met US Open-kampioene Emma Radacanu en verscheen daarbij, zoals het hoort, in een sportief minirokje. Waardoor we er weer even aan herinnerd worden hoeveel uurtjes Kate in haar privégym doorbrengt. Nu ze eens geen rok tot over de knieën draagt zien we de killer legs van de hertogin beter dan ooit.

Ervaring

Hoewel Kate misschien niet opgewassen is tegen de 18-jarige tenniskampioene, heeft ze zelf ook de nodige ervaring met balletjes opslaan. Naast dat ze steevast op de tribunes van Wimbledon zit om de kunst af te kijken bij de beste tennisspelers ter wereld, staat ze zelf ook graag met een racket in haar handen. De privétennisbaan van de Cambridge'jes zou Kate gretig gebruiken – het is een van haar favoriete manieren om in beweging te blijven.

Tennis

Haar oudste kinderen wordt de sport ook met de paplepel ingegoten, vertelt een royal insider aan The Sun: "Als ze hun huiswerk naar tevredenheid hebben afgerond, krijgen prins George en prinses Charlotte tennislessen op hun tennisbaan. Kate speelt bijna dagelijks een potje met de kinderen en zij vinden het leuk om met haar te oefenen."

Als je er zulke benen van krijgt, dan snappen we Kate wel. Toch maar een tennisbaan aan laten leggen in de achtertuin?

Bron: Beau Monde | Beeld: BrunoPress