Herfstmode: Kate Middleton trapt nieuw seizoen af met nude blazer

Voor liefhebbers van royal fashion was het een lange zomer: meer dan twee maanden lang verscheen stijlicoon Kate Middleton niet ten tonele. Nu is ze terug met een klassieke outfit. Kijk mee!

Bijzondere ontmoetingen

Het eerste werkbezoek na een periode van vakantie en heugelijke familiegebeurtenissen was een serieuze zaak. De hertogin van Cambridge bezocht gisteren het RAF-personeel dat onlangs heeft geholpen bij de evacuaties vanuit Afghanistan. "Het was een eer om de inspirerende, emotionele, schrijnende en krachtige verhalen te horen van een ongelooflijke groep mensen", liet Kate achteraf weten op Instagram. Andersom waren de aanwezigen ook onder de indruk. "Het was fantastisch om de hertogin te ontmoeten en haar zo geïnteresseerd en betrokken bij onze verhalen te zien", aldus sergeant Mark Curtis.

Oud en nieuw

Beeld: BrunoPress

Kate liet ons meteen een nieuw kledingstuk uit haar herfstgarderobe zien: een nude blazer van Reiss. Kleurt mooi bij haar (eveneens nieuwe) handtas van Tusting, die de outfit een vleugje fifties geeft. De zijden blouse (Jana Atelier), pantalon (UFO) en suede hakken (Emmy London) hebben oplettende Kate-fans eerder gezien. Een klassieke en nette outfit, al rijst de vraag op het web of de broek niet een tikje korter had gekund. Struikelgevaar!

Royal herfstmode

Beeld: BrunoPress

De nieuwe verschijning van hertogin Kate gisteren viel samen met die van prins Harry en Meghan, die we ook al een tijdje niet hadden gezien. Zij zijn door het tijdschrift TIME verkozen tot een van 's werelds meest invloedrijke mensen, en debuteerden woensdag met hun eerste shoot samen. "In een wereld waarin iedereen een mening heeft over mensen die ze niet kennen, hebben de hertog en hertogin compassie voor mensen die ze niet kennen", luidt de omschrijving.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door TIME (@time)

 

Bron: Beau Monde | Beeld: BrunoPress