Kate Middleton gespot met perfect herfstaccessoire: de micro bag

Op je wishlist!

Fashion items waarmee Kate Middleton in het openbaar verschijnt, zijn de volgende dag gegarandeerd uitverkocht. Onlangs trok ze een tas uit haar jaloersmakende collectie waarmee ze meteen een trend heeft gezet.

Micro bag

Als Kate Middleton een royal engagement heeft, zijn we altijd benieuwd naar haar arm candy. Onlangs was dat een micro bag van het merk DeMellier. De hertogin van Cambridge werd met het item gespot tijdens een bezoek aan the National Portrait Gallery. Ze was hier ter ere van de release van haar fotografieboek Hold Still. Het boek was na de release niet meteen uitverkocht, haar tas daarentegen wel.

Tekst gaat verder onder de foto.

Trendsetter

Draagt Kate iets? Dan zijn de Britten verkocht. Zeker als het item niet al te duur is en het een accessoire is dat overal bij past. De Nano Montreal Bag van DeMellier is er zo eentje. De toffeekleurige variant die de royal droeg was onmiddellijk uitverkocht. Ook na een re-stock was de voorraad handtassen binnen enkele seconden weer volledig geplunderd. De tas bemachtigen lijkt dus lastig, maar er is goed nieuws. Kate's minitas is namelijk weer verkrijgbaar voor 375 euro.

Tekst gaat verder onder de foto.

The Midi Venice

Kate is overigens niet de enige binnen de royal family die fan is van het merk. Zo werd ook Meghan Markle tijdens een event in Cardiff in 2018 gespot met een tas van het Britse merk.

Deze tas in forest green is ook nog altijd voorradig en een mooie keuze als je meer mee wilt nemen dan alleen je telefoon en reservepanty. Shop it like a Duchess!

Bron: Beau Monde | Beeld: BrunoPress