10 Stijlvolle lessen van Kate Middleton

Kun jij ook zo heerlijk wegdromen bij de outfits van de hertogin?

Kate Middleton ziet er altijd uit om door een ringetje te halen. Wij delen haar geheimen.

Tips

Het stijlicoon komt altijd op en top verzorgd in beeld en kan bijna onmogelijk de plank misslaan als het om stijl gaat. Met deze tien tips van Kate doe jij haar dat voortaan glansrijk na!

1. Draag rokken met de juiste lengte: De goede, nette lengte van de rok voor elke gelegenheid is tot op de knie. Korter is niet voor het stijlicoon weggelegd.

2. Draag kledingstukken meerdere keren: Zelfs als je Kate heet, zijn kledingstukken er om meerdere keren mee te pronken.

3. Stem je outfit af op die van je partner: Vooral bij grote gelegenheden staat het mooier om in dezelfde tinten als je partner te verschijnen (lees: hij past zich aan aan jou natuurlijk).

4. Houd je niet aan elke kledingtrend: Trends duren vaak maar kort en daarom is het zonde om veel geld te investeren in items die je maar kort zult dragen. Het is aan te raden om tijdloze items aan te schaffen, waar je over een paar jaar nog steeds mee gezien wilt worden.

5. Basics zijn belangrijk: Basics passen bij elke outfit en maken elk designer-item af.

6. Mix & Match: Combineer verschillende items met elkaar. Zo heb je elke keer een nieuwe look!

7. Draag 1 kleur: Het leidt af als je outfit uit allerlei verschillende kleuren bestaat. Hanteer één kleurenpalet voor een stijlvolle look à la Kate.

8. Een goede jas maakt de outfit af: Heb je een evenement dat zich buiten afspeelt? Een statement jas doet dan meer dan genoeg!

9. Een hoedje is altijd een goed idee: Slechts weinig staat zo stijlvol en chic als een mooi hoofddeksel.

10. Stem oorbellen en kapsel op elkaar af: Heb je opvallende oorbellen? Probeer dan het haar en de overige juwelen wat rustiger te houden.

Bron: Beau Monde | Beeld: BrunoPress