Friday Shopping: het mode- en interieurnieuws van deze week

Van nieuwe collecties tot toffe samenwerkingen en bijzondere initiatieven: dit zetten we deze week op onze shoppinglist.

Van nieuwe collecties tot toffe samenwerkingen en bijzondere initiatieven: dit zetten we deze week op onze shoppinglist.

Le Olive breidt uit met gepersonaliseerd lederwaar

Eerder deze zomer lanceerde Le Olive gepersonaliseerde handdoeken. Nu breidt het merk haar assortiment uit met een serie lederen lifestyleproducten, zoals een card holder, passport cover en een make-up bag, die ook allemaal te personaliseren zijn. De producten van 100% Saffiano-leer zijn verkrijgbaar in Nude, Midnight Black en Soft Pink. Bekijk de gloednieuwe collectie hier.

Le Olive

Montblanc gaat voor volledig zwart

Niets zo tijdloos, stijlvol en veelzijdig als zwart. Montblanc presenteert daarom een (accessoire)lijn die volledig in het zwart is vervaardigd. Van lederwaren tot schrijfinstrumenten, van smartwatch tot hoofdtelefoon. Elk ontwerp combineert verfijning met moderniteit en is gemaakt om te inspireren en zelfvertrouwen te creëren. The New Ultraback Collection is verkrijgbaar in de Montblanc-boetieks en online.

Montblanc

Robert Bronwasser presenteert limited edition klokken tijdens GLUE Amsterdam

Tijdens het Amsterdamse designfestival GLUE (16 t/m 19 september 2021) presenteert de bekroonde ontwerper Robert Bronwasser ruim 50 compleet verschillende en unieke klokken, waarmee hij de aandacht wil vestigen op het belang van creativiteit. De klokken zijn gebaseerd op de vierkante ‘Tile’ klok die Robert in 2012 ontwierp voor het Amsterdamse merk Leff. De bijzondere aardewerk klok met bamboe wijzers heeft hij destijds ontworpen als een tijdloos interieur object, dat door zijn vierkante vorm makkelijk overal is neer te zetten en niet dominant aan de muur hangt. Robert: “Door de klokken te beschilderen worden het kunstobjecten, die óók de tijd aangeven. Zeker als je thuis bent is tijd namelijk niet zo belangrijk.” Mooi en multifunctioneel! Bezoekers kunnen een bod doen tijdens GLUE Amsterdam. Meer info: www.glue.amsterdam

Robert Bronwasser

Rapha x Saša Ostoja: voor de wielrenner met een hart voor Amsterdam

Voor de stijlvolle sportievelingen: Wielerkledingmerk Rapha lanceerde deze week een exclusieve capsulecollectie geïnspireerd op de diverse en kleurrijke mensen, wezens en flora en fauna die de stad Amsterdam rijk is, in samenwerking met de Nederlands/Kroatische illustrator Saša Ostoja. Hij haalt zijn inspiratie uit zijn lange fietstochten door de stad en natuur, en je kunt hem gerust dé curator van kleurrijke wezens noemen. In zijn illustraties navigeren een bonte en kleurrijke verscheidenheid aan karakters door fantasiewerelden, in een vrolijke, naïeve harmonieuze sfeer. Vanaf deze week exclusief verkrijgbaar bij het Rapa Clubhouse Amsterdam.

Article image

elho zet je kamerplanten op een voetstuk

Dagen worden korten en we trekken weer naar binnen. Alles draait om het creëren van een warme, fijne plek, waar je je veilig voelt en tot rust kunt komen. En dat is precies wat elho wil realiseren met zijn nieuwe innovaties dit seizoen. Met planten in potten in organische vormen en zachte, natuurlijke kleuren haal je de natuur in huis. Een van onze favorieten: de pure coupe-plantenpotten met verhoogde voet om van je kamerplant een echte eyecatcher te maken. Bekijk alle collecties hier.

elho

 

10DAYS: een ode aan The Classics

10DAYS komt met The Classics, een collectie die draait om het heruitvinden van klassieke prints, silhouetten en materialen. Klassieke basiskleuren als wit, karamel en off white worden gecombineerd met ton sur ton pied de poules en grafische prints geïnspireerd op de polosport. Ook fijn: de collectie is gemaakt van materialen als organisch katoen en gerecycled polyester.

image

Laatste nieuws