Emotioneel moment voor Yolanthe op Ibiza: 'Het doet pijn'

'Ik heb veel herinneringen op Ibiza', laat Yolanthe weten.

Yolanthe

Yolanthe Cabau heeft de moeilijke beslissing gemaakt om een aantal panden op Ibiza – die haar vader haar naliet – te verkopen. Aan weekblad Privé laat de actrice weten waarom het haar zwaar valt om de panden van de hand te doen.

Herinneringen

Toen de vader van Yolanthe in 2007 overleed, liet hij haar en haar broers en zussen veel onroerend goed achter. Hoewel Yolanthe mede door haar vader een moeilijke jeugd heeft gehad, heeft ze veel herinneringen aan de panden die ze nu in de verkoop zet.

"Het erfgoed dat mijn vader aan mij, mijn zussen en mijn broers heeft nagelaten, heeft elk een eigen verhaal", laat de beauty weten aan Privé. "Soms gaat het om mooie herinneringen, soms om verdrietige. Met bepaalde panden of grond hebben we toekomstplannen, maar veel ervan gaan we verkopen. Omdat het gewoonweg zonde is dat er al zo lang niets mee gebeurt. Veel erfgoed ligt op mooie en bijzondere plekken waar andere mensen het een nieuw leven kunnen geven."

Emotioneel moment

Toch is het voor Yolanthe niet makkelijk om afscheid te nemen van haar vaders panden. Volgens een Spaanse fotograaf was de brunette erg emotioneel toen zij bij een van de panden werd gespot. "Dat kan. Ik heb veel herinneringen op Ibiza", laat zij weten. "Het is niet zo dat ik geen emoties heb of verhard ben door mijn verleden. Totaal niet. Ik ben juist best wel gevoelig."

Een van de panden die ze in de verkoop zet, was ooit een succesvol restaurant met een enorme tuin. "Alle locals op Ibiza kennen het. Het is inmiddels al jaren dicht", weet Yolanthe te vertellen. "Wes (Wesley Sneijder, red.) en ik hadden er verschillende plannen mee, maar dat is door de omstandigheden allemaal anders gelopen. Voor nu ligt het er zo bij. Het is zonde. Het doet pijn. Maar wie weet wat daar in de toekomst voor moois terugkomt."

Wat het voor Yolanthe extra emotioneel maakt, is dat ze nu zelf met haar zoontje door het voormalige restaurant loopt. "Xess Xava is nu vijf jaar en op zijn leeftijd kwam ik vaak in dat restaurant. Het raakte me om er nu met hem te lopen", laat ze weten.

Personality
  • Grazia, Shownieuws
  • BrunoPress