Kate Middleton verbaast met casual (én betaalbare) outfit

Ook haar armspieren zijn het gesprek van de dag.

Kate Middleton

Gespot: hertogin Kate Middleton in haar meest casual outfit tot nu toe. En zelfs dán weet ze haar fans behoorlijk te imponeren.

Casual outfit

Vorige week maakte prins William de tongen los met een kiekje van zijn goedgevormde bovenarmen. Nou ja – de foto was bedoeld om te laten weten dat de prins zijn eerste dosis van het Covid-19-vaccin had ontvangen, maar het waren zonder twijfel Williams biceps die het gesprek van de dag werden.

Gisteren was hertogin Kate aan de beurt voor haar vaccinatie en zonder moeite wist ze de aandacht weer af te leiden van haar afgetrainde hubby.

Want even een prik gaan halen, dat doe je niet in een van je designjurken of de pracht en praal van de royal sieradenkist. De hertogin van Cambridge wist juist indruk te maken door te verschijnen in spijkerbroek en crèmekleurig T-shirt. Erg nineties!

Armspieren

De hertogin in spijkerbroek, dat zien we niet vaak. En al helemaal niet in zo'n modelletje met rechte pijpen als dit exemplaar van & Other Stories, aangezien Kate normaal gesproken haar skinny jeans uit de kast trekt áls we haar al in denim zien. De top is een H&M'tje waarin Kate vorig jaar ook al is gezien.

Daarnaast merken royal fans op dat ook de Duchess haar bezoekjes aan de (privé) gym niet overslaat. 'Dus eh, iedereen in deze familie heeft gewoon zulke goede armen?' klinkt een reactie op de Instagram-post. 'Kates geheime plan om uit de schaduw van Wills te stappen wat armspieren betreft heeft gewerkt!' merkt een ander op.

Royalty
  • Beau Monde
  • Brunopress