CHANEL N°5 bestaat 100 jaar en dat wordt gevierd met een bijzondere film 

Het 100-jarige bestaan van 's werelds bekendste parfum laat het modehuis niet zomaar aan zich voorbijgaan.

Chanel

Modehuis Chanel werd in 1909 opgericht en produceert sindsdien indrukwekkende haute couture-items, hebberigmakende kledingstukken en sieraden om u tegen te zeggen. Ook bracht het modehuis een van de populairste vrouwengeuren wereldwijd uit: CHANEL N°5. Inmiddels is het honderd jaar geleden dat dit parfum werd gelanceerd en dat wordt gevierd met een bijzondere film.

CHANEL N°5.

Als we aan Chanel denken, dromen we al snel over CHANEL N°5: een van de bekendste parfums wereldwijd. We associëren de geur met elegantie, fashion en beauty. Niet zo gek dat vele celebrities in het verleden dan ook al fan waren van de geur. Zo kunnen we ons de bekende quote van Marilyn Monroe nog goed voor de geest halen: "I only wear Chanel No. 5 to bed."

Na de lancering CHANEL N°5 op 5 mei 1921 blijft de geur populair. Anno 2021 linken celebrities zich maar al te graag aan het parfum en mogen actrices Catherine Deneuve, Carole Bouquet, Nicole Kidman en Marion Cotillard zich ambassadeurs van deze welbekende geur noemen.

Film

Om te vieren dat CHANEL N°5 honderd jaar bestaat, komt het modehuis met een bijzondere film over CHANEL N°5: A Century of Celebrity. Tijdens deze film komen zes celebs uit de wereld van film, academie, media en dans aan het woord om te discussiëren over hun perspectief op het begrip beroemdheid.

De film is vrijdag 21 mei om 13.00 uur te zien op Chanel.com. Bekijk hieronder alvast een voorproefje:

CHANEL N°5: A Century of Celebrity