Er wordt maandelijks duizenden keren naar dit Chanel item gezocht op Google

Een tijdloos item van Chanel never gets old. Waar de iconische quilted bag nooit uit het straatbeeld lijkt te verdwijnen, is er nog een item waar liefhebbers van het modehuis geen genoeg van kunnen krijgen. Er wordt namelijk tot wel 100.000 keer per maand naar de tijdloze Chanel espadrilles gezocht.

Zomer in je bol

Hoewel we het afgelopen jaar niet om de chunky Chanel sandalen met klittenband heen konden, hebben we het nu over de klassieke espadrilles van het modehuis. De espadrilles met een rieten zool en zwarte neus. De populaire schoen is er in veel soorten en maten, maar deze variant lijkt iedere zomer weer een comeback te maken.

Dat 't een musthave is, blijkt ook uit de resultaten van Google. Er wordt zo'n 100.000 keer per maand naar de klassieke en eenvoudige en espadrilles gezocht.

Klassiek item

De klassieke espadrille draag je heus niet alleen naar het strand. Combineer ze met een mom jeans en een oversized zwarte blazer. Of wat dacht je van een denim jumpsuit? De mogelijkheden zijn eindeloos. En je weet dat je met dit klassieke item voor de rest van je leven de perfecte zomerschoen in je garderobe hebt. Dat is ook wel eens fijn, toch?

Bron: Grazia | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws