Familie van overleden modeontwerper Dennis Diem: ‘Je leefde het leven in al haar schoonheid’

De Nederlandse modeontwerper Dennis Diem nam op zondag 11 april op 42-jarige leeftijd afscheid van het leven. Voor fans, bekenden en collega's kwam het nieuws als een grote schok, zij bleven achter met veel vragen. De familie van de ontwerper heeft daarom een kort statement gegeven.

Een groot hart

'Waar Dennis was, was liefde, warmte en schoonheid. Tijdens zijn leven in Amsterdam werd hij omringd door een liefhebbende familie en dierbare vrienden', luidt het bericht. Hij laat zijn geliefde ouders Eugénie en John, zijn broertje John-John, vriend Bram, Joost en hond Brammetje achter.

'Super creatief, super getalenteerd. Je leefde het leven in al haar schoonheid. Een heel groot hart met plek voor iedereen.
We houden zielsveel van je. In ons hart blijf je altijd bij ons', valt te lezen op de website van Dennis Diem.

Vragen

Op de officiële website van Dennis Diem is bekendgemaakt dat Dennis is overgebracht naar een kerk in Amsterdam. Maandag is de afscheidsplechtigheid.

De familie begrijpt dat er nog veel vragen zijn, maar vraagt deze voor later te bewaren. Voor nu heeft Dennis’ familie rust en tijd nodig om het verlies te verwerken.

Vakmanschap

Dennis begon in 2007 zijn eigen lijn en werd bekend om zijn prachtige jurken en grote liefde voor vakmanschap. Ook maakte hij outfits voor The Ladies of Soul en droegen BN'ers als Romy Monteiro, Victoria Koblenko en Georgina Verbaan zijn ontwerpen op de rode loper. Tijdens de Oscars en Golden Globes werden creaties van Dennis Diem gedragen door zijn muze Dorith Mous. De laatste jaren was hij vooral bezig met het maken van kunst.

Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws