Miljuschka Witzenhausen deelt eerlijke before & after foto van zichzelf

De televisiekok is er niet vies van om echte beelden op social media te tonen.

Miljuschka Witzenhausen

Miljuschka Witzenhausen ziet er altijd uit om door een ringetje te halen. Maar, zo wordt de presentatrice heus niet wakker. Dat laat ze met een before & after foto zien op Instagram.

In de steigers

Geloof het of niet, de televisiekok rolt niet met een gezicht vol make-up uit haar bed. Dat heeft ze allemaal te danken aan haar vaste visagist Mettina Jager, die Miljuschka voor televisie, fotoshoots of andere bijzondere gelegenheden helemaal in de steigers zet. Op Instagram laat ze het verschil zien.

Before & after

Op de eerste foto is Miljuschka puur natuur. Make-up loos en haren niet gedaan. Op de tweede foto is hair & make-up artist Mettina los gegaan. Een poedertje hier en daar, ogen opgemaakt, lippen mooi gestift en de haar in de krul. Een make-over waar je u tegen zegt! Al is Miljuschka met óf zonder make-up prachtig, zo reageren ook haar volgers. 'Natural beauty!' en 'Links is zeker net zo mooi of mooier', luidt het in de comments.

Puur natuur

Miljuschka is er niet vies van om echte beelden op social media te tonen. Op haar pagina pronken regelmatig foto's waarop ze haar lichaam onbewerkt laat zien, inclusief alle lumps and bumps. Want ja, dat hoort nou eenmaal bij een lichaam. De queen of body positivity maakt dan ook altijd duidelijk dat ze haar lichaam omarmt zoals-ie is en hoopt dat iedereen dat kan doen.

Personality
  • Happy in Shape
  • BrunoPress, Instagram