Dit is alles wat we weten over het volgende deel van Lupin

Lees ook

Qui, qui: Omar Sy is al snel te zien in nieuwe afleveringen van Lupin. Netflix maakte onlangs namelijk bekend dat deel twee van de Franse serie binnenkort op Netflix staat. Dít is wat we tot nu toe weten over het tweede deel.

Verhaallijn

Even een kleine recap: Lupin vertelt het spannende verhaal van Assane Diop, gespeeld door Omar Sy. De man, een meesterdief, wil zijn vader wreken voor het onrecht dat een rijke familie hem aandeed. Dit doet hij aan de hand van de romans van Maurice Leblanc, die gaan over de galante dief Arsène Lupin.

Vijf afleveringen

Deel twee van Lupin staat gepland in de zomer van 2021. De Franse serie is dan ook meteen wereldwijd te zien op Netflix. Het vervolg bestaat uit vijf afleveringen die zijn geregisseerd door Ludovic Bernard (The Climb) en Hugo Gélin (Love at second sight). Helaas is de exacte releasedatum nog niet onthuld. Merde

Teaser trailer

Tja, wachten op nieuwe afleveringen duurt altijd lang. Helemaal als de serie ook nog eens eindigde met een behoorlijke cliffhanger. Gelukkig gaat deel twee van de serie meteen verder waar het eerste deel stopte.

Het volgende stuk bevat spoilers:

In deel één was te zien dat de zoon van Assane en Claire, Raoul, door handlangers van Pellegrini werd ontvoerd. En alsof dat nog niet genoeg was, werd Assane ook nog eens aan de tand gevoeld door rechercheur Youssef Guedira. In deel twee is te zien hoe deze confrontatie afloopt én of Assane zijn zoon terugkrijgt. Spannend!

Seizoen twee

Hoewel Netflix nog niet officieel heeft bevestigd dat er een seizoen twee van Lupin komt, klapte maker George Kay onlangs uit de school dat er zeker een tweede seizoen komt. Zo vertelde hij in een interview met Radio Times dat er gewerkt wordt aan een vervolg. To be continued…

Bron: Grazia | Beeld: Lupin | Video: YouTube

Laatste nieuws

Zie ook