Zo ziet Steve Brady uit Sex and the City er nu uit

Herken jij hem nog terug?

Steve Brady

Steve Brady is een van de mannen uit Sex and the City die toch zeker wel een plekje in ons hart heeft veroverd. De liefde van Miranda Hobbes kunnen wij ons dan ook nog goed voor de geest halen. Inmiddels is het flink wat jaren geleden dat acteur David Eigenberg de rol van Steve vertolkte en tegenwoordig ziet hij er heel anders uit.

Acteercarrière

David scoorde in 1999 op 35-jarige leeftijd de rol van de ultieme nice guy Steve in Sex and the City. En ja, inderdaad, dat is best een tijdje geleden. Inmiddels is de acteur 56 jaar en is hij zeker nog niet klaar met acteren.

David heeft sinds 2015 namelijk een grote rol in de hit-serie Chicago Fire. Hierin speelt hij brandweerman Christopher Herrmann. Ook is hij regelmatig te zien in spin-offs Chicago P.D. en Chicago Med. Bovendien was hij onlangs te zien in de thriller The Pages.

Privéleven

In Sex and the City trouwde Steve met zijn grote liefde Miranda. Ook in real life heeft de acteur zijn grote liefde gevonden. Zo is hij sinds 2002 getrouwd met Chrysti Eigenberg. De twee hebben samen twee kinderen Louie (12) en Myrna (7).

Momenteel is er een vervolg op Sex and the City: And Just Like That… in de maak. Het is nog onbekend of David opnieuw in de rol van Steve zal kruipen. Benieuwd hoe de acteur er nu uitziet? Bekijk ’t hieronder.

Personality
  • Grazia
  • BrunoPress, Instagram