GASSAN gaat pre-owned Rolex-horloges verkopen

In een wereld waar duurzaamheid steeds belangrijker wordt, groeit de waardering voor tweedehands luxe-items. Niet alleen bieden ze een unieke kans om hoogwaardige producten te bezitten tegen een betaalbare prijs, maar ze dragen ook bij aan een bewuste levensstijl. Luxe-horloge-retailer GASSAN blijft bij de tijd en lanceert het Rolex Certified Pre-Owned programma.

GASSAN

Pre-loved items

Of het nu gaat om een iconische tas of een paar designerschoenen, wij houden van pre-loved luxe items. Niet alleen stralen ze karakter uit en blijven ze eeuwig stijlvol, maar ze bieden je ook nog eens de kans om unieke, vaak zeldzame stukken op de kop te tikken. Rolex-horloges zijn ontworpen om generaties lang mee te gaan, en dus het perfecte item om meerdere polsen te sieren!

Pre-Owned Rolex

GASSAN is trots om de introductie van hun Rolex Certified Pre-Owned programma aan te kondigen. Zij hebben de eer om als eerste in Nederland officieel gecertificeerde tweedehands Rolex-horloges aan te bieden. Het programma staat garant voor de authenticiteit van de horloges en verzekert dat ze voldoen aan de hoge kwaliteitsnormen die bij het merk Rolex horen. Daarnaast wordt gegarandeerd dat elk horloge zijn originele configuratie behoudt. Zo biedt het programma klanten een unieke kans om zich te verbinden met de wereld van Rolex en komt een luxueuze klok om je pols wel héél erg dichtbij!

Gecertificeerd

Elk Certified Pre-Owned horloge, verkrijgbaar bij HOUSE of GASSAN in Amsterdam, GASSAN Rotterdam en online, wordt geleverd in een speciale etui en voorzien van een zegel die de status van gecertificeerd tweedehands Rolex bevestigt. Deze titel staat garant voor de authenticiteit en goede werking van het horloge, en wordt ondersteund door een internationale garantie van twee jaar. Zo weet je als nieuwe eigenaar zeker dat je vintage uurwerk een origineel exemplaar is.

Met het initiatief willen ze het belang van circulaire luxe benadrukken, waarbij kwaliteit, duurzaamheid en stijl hand in hand gaan, en elke aankoop een investering is in zowel het product als de toekomst.

Mijlpaal

David Bijlsma, Chief Commercial Officer van GASSAN, laat in een reactie over de introductie van het programma weten verheugd te zijn met de lancering: "We zijn er trots op dat we tot de erkende retailers behoren die Rolex Certified Pre-Owned uurwerken mogen verkopen. Deze lancering is een nieuwe mijlpaal in onze langdurige samenwerking met dit gerenommeerde merk. We kijken ernaar uit om onze klanten een uitgebreide selectie Rolex pre-owned horloges te kunnen aanbieden, zodat ze de producten met vertrouwen kunnen ontdekken en aanschaffen, terwijl ze ongeëvenaarde expertise en uitmuntendheid blijven ervaren."

Mode
  • Rolex, GASSAN