Op deze datum komt de kookshow van Michelle Obama op Netflix

Michelle Obama lanceert binnenkort namelijk een eigen kookshow op Netflix. Hoewel het gericht is op kinderen, schijnt het voor alle leeftijden leuk zijn om te kijken. In de agenda dus!

Waffles + Mochi

Ja, je leest het goed. De vrouw van voormalig president Barack Obama krijgt haar eigen kookshow op Netflix: Waffles + Mochi. Dit past volledig bij de campagnes die ze tijdens haar carrière als First Lady al opzette. Zo kreeg ze de hele VS aan het bewegen en zette ze zich in voor bewustzijn over gezond eten. Hierbij heeft ze zich altijd extra gefocust op de allerjongste doelgroepen. Haar nieuwe Netflix-show is hierop geen uitzondering.

Voor de hele familie

Waffles + Mochi, of zoals het in het Nederlands gaat heten: Wafeltje + Mochi, is een kookshow die het net even anders aanpakt. De show is namelijk gericht op kinderen. Zo zijn de hoofdkarakters, Waffles en Mochi, twee Sesamstraat-achtige poppen. Zij reizen de hele wereld over in hun missie om topkoks te worden, en zo beleven ze allerlei avonturen. Mét Michelle Obama dus. Zelf vertelt zij: 'Het is een programma dat leuk is om te kijken met de héle familie. Ik had gewild dat mijn dochters iets dergelijks hadden gehad toen zij opgroeiden. De kleintjes leren hier ook nog echt iets van.'

De details

Nu wil je natuurlijk weten vanaf wanneer deze serie op Netflix staat. Je zult nog héél even geduld moeten hebben, want de streamingdienst heeft aangekondigd dat we vanaf 16 maart kunnen genieten van de avonturen van Wafeltje en Mochi. Naast Michelle Obama en deze twee avontuurlijke poppen, zien we in de trailer al allerlei bekende gezichten voorbij komen. Van muzikant Jack Black tot sterren uit Netflix-series zoals Tan France (Queer Eye) en Gaten Matarazzo (Stranger Things).

Met of zonder kinderen, zeker een aanraden om een kijkje te nemen!

Bron: Kookfans | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws