Inauguratie-fashion: dit droegen Kamala Harris, Jill Biden, Michelle Obama en meer

Van paars tot parels, dit waren de meest opvallende looks van de inauguratie in Washington.

inauguratie fashion

Gisteren was een grote dag: de inauguratie van Joe Biden en Kamala Harris. Amerika's nieuwe leiders stonden in de spotlight, maar ook wat ze droegen bleef niet onopgemerkt. Van paars tot parels, dit zijn een aantal van de looks van de 2021 inauguratie in Washington.

Kamala Harris

Kamala Harris, de nieuwe vicepresident van de Verenigde Staten, schitterde in een paarse outfit van de Amerikaanse ontwerper Christopher John Rogers.

Jill Biden

Jill Biden mag zich nu First Lady van de Verenigde Staten noemen. Ze verscheen van top tot teen in het blauw, dankzij Alexandra O’Neill van modelabel Markarian.

Michelle Obama

Ook voor Michelle Obama, voormalig-First Lady van de Verenigde Staten, een look in een paarstint. Ontwerper Sergio Hudson kreeg de eer.

Hillary Clinton

De derde paarse look van de avond was van Hillary Clinton, die vier jaar geleden hoopte president te worden. Ze droeg een paars pak met bijpassende sjaal en donkerpaarse jas van Ralph Lauren.

Amanda Gorman

Dichter Amanda Gorman gaf niet alleen een indrukwekkende lezing, maar stal ook de show in een gele outfit van Miu Miu. De kleur van hoop, energie en licht. Ze maakte de look af met een rode haarband van Prada.

Ella Emhoff

Ella kwam haar stiefmoeder Kamala Harris steunen en droeg voor de gelegenheid Miu Miu.

Jennifer Lopez

Ze zangeres kreeg de eer om op te treden tijdens de inauguratie en deed dat in een chique, witte outfit van Chanel.

Lady Gaga

Ook Lady Gaga trad op tijdens de inauguratie en droeg een eyecatcher van een jurk van Schiaparelli. Ook niet te missen was de gouden duif die op haar borst was gespeld. Fun fact: online werden door de speld veel vergelijkingen gemaakt met The Hunger Games.

Mode
  • Vogue, BBC
  • BrunoPress