Maak je kind blij met een elektrische auto voor kinderen!

Nog op zoek naar inspiratie voor een onvergetelijk cadeau? Met een elektrische auto scoor je geheid punten.

Auto voor kinderen

Is jouw (klein)zoon of - dochter binnenkort jarig en wil je hen een onvergetelijk cadeau geven? Of wil je je kinderen simpelweg verwennen? Koop dan een elektrische auto bij de specialist in accu speelgoed voor jouw kind! Kinderen vinden het geweldig om hun ouders na te doen. Ze zien volwassenen constant in auto’s rijden en willen dit zelf ook dolgraag doen.

Het perfecte cadeau voor jouw kind

Een elektrische kinderauto is het ideale cadeau voor kinderen tussen de één en zes jaar. Het is stoer, leuk en jouw kind zal eindeloos veel plezier van deze auto hebben. Met een ruim assortiment aan elektrische auto’s voor kinderen kun je kiezen uit merken als Audi, BMW en Mercedes. Daarnaast kun je de elektrische auto kind ook een gepersonaliseerd kenteken geven. Vul een gewenste naam in die je graag op het nummerbord wilt hebben staan.

Geleverd met sterke accu en afstandsbediening

Een elektrische auto kind wordt standaard geleverd met een sterke accu die oplaadbaar is. Deze sterke accu zorgt ervoor dat de kinderauto extra lang meegaat. Daarnaast ontvang je ook een handleiding bij de aanschaf van elektrische kinderauto. Zo kun je zo snel mogelijk de auto monteren en kan je kind genieten van het nieuwe speelgoed. De auto wordt ook geleverd met een afstandsbediening, zodat jij als ouder, grootouder, verzorger of voogd ook de auto kan besturen. Ideaal als het kind nog te jong is om het zelf te kunnen besturen. De auto trekt geleidelijk op, zodat het kind geen schok zal voelen bij het optrekken.

Verschil tussen 6V en 12V elektrische auto kind

De kinderen kunnen zelfstandig rondrijden in het accuvoertuig door middel van een gaspedaaltje. Er zijn verschillende elektrische auto’s verkrijgbaar van 6 of 12 Volt. Een elektrische auto van 6 Volt kan zowel binnen als buiten rijden op een verharde ondergrond. De maximum snelheid van deze 6 Volt auto is 4 kilometer per uur. Een elektrische auto van 12 Volt kunnen op zowel verharde als onverharde ondergrond rijden. De maximum snelheid van deze auto is 6 kilometer per uur.

Overig
  • Pexels