Foto: prinses Eugenie bevallen van eerste kindje

Eugenie en Jack zijn vanochtend ouders geworden van een prachtige zoon.

prinses Eugenie baby

Prinses Eugenie is vanochtend bevallen van een zoontje, het negende achterkleinkind van koningin Elizabeth. Op social media deelt de kersverse moeder een foto van de royal newborn.

Eerste zoontje

Prinses Eugenie en haar man Jack Brooksbank hebben vandaag hun eerste kindje mogen verwelkomen. 'Hare Koninklijke Hoogheid prinses Eugenie heeft vandaag, 9 februari 2021 om 08:55 uur, een gezonde zoon ter wereld gebracht in The Portland Hospital. Jack Brooksbank was aanwezig. De baby weegt ongeveer 3,7 kilogram', luidt de officiële aankondiging van het Britse koninklijk huis.

'De koningin, de hertog van Edinburgh, de hertog van York, Sarah, de hertogin van York en meneer en mevrouw Brooksbank zijn op de hoogte gesteld en dolblij met het nieuws. Hare Koninklijke Hoogheid en haar kind maken het goed.'

Lieve foto

Naast de officiële aankondiging komt de prinses en nieuwbakken moeder ook met een persoonlijkere kennisgeving van de geboorte. Op haar Instagram-account deelt ze een foto van haar kindje, met daaronder drie blauwe hartjes. Toegegeven, het is niet bepaald een compleet beeld. Toch smelten we weg bij deze lieve foto.

Nu is het wachten op de bekendmaking van de naam van de kleine. Een adellijke titel komt er naar verwachting niet bij kijken, omdat deze normaal gesproken alleen via de vaderlijke lijn worden overgedragen. Zélfs als je overgrootoma Queen Elizabeth heet.

Lifestyle
  • Beau Monde
  • BrunoPress, Instagram