Acqua di Parma lanceert nieuwe geur die symbool staat voor duurzaamheidsmanifest

Wij kunnen geen genoeg krijgen van de geuren van Acqua di Parma en zijn dan ook dolenthousiast dat het Italiaanse huis een nieuwe geur, genaamd Colonia Futura, verwelkomt die symbool staat voor het duurzaamheidsmanifest.

Acqua di Parma

Duurzaamheidsmanifest

Acqua di Parma heeft zijn eigen duurzaamheidsmanifest genaamd Acqua di Parma Futura. De naam verklapt het al: het programma is gericht op de toekomst. Zo is het ontworpen om de Italiaanse natuur, cultuur en kunst te behouden, te beschermen en door te geven aan volgende generaties. Een initiatief dus, om een positieve impact op het milieu en de samenleving te vergroten door te produceren met een ethische en duurzame aanpak.

Symbool

De nieuwe geur, Colonia Futura, staat symbool voor dat manifest. Zo is de nieuwe eau de cologne voor 99% samengesteld uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong en gecreëerd met respect voor de lokale gewassen en bevolking. Extra plus: ook de verpakking is duurzaam en ontworpen volgens een milieuvriendelijk proces.

Geur

Niet geheel onbelangrijk is de geur van het parfum. Wij roken 'm en zouden hem omschrijven als fris en licht pittig. Topnoten van de eau de cologne zijn namelijk bergamot, grapefruit, citroen en roze peper, en een subtiele zachtheid komt van lavendel. Mmm..