Hier vind je kwalitatief goede content op de buis voor jou én je kinderen

Goed nieuws: net nu wij niet alleen naar kwalitatieve goede content op het gebied van films voor onszelf verlangen, maar ook voor onze kinderen, lanceert Cinetree, een online filmhuis, Cinetree Kids.

Cinetree

Filmplatform Cinetree

Onder het motto 'Films die langer bijblijven dan dat ze duren', plaatst filmplatform Cinetree pakkende films die niet alleen entertainen, maar ook inspireren en mogelijk activeren. Kwalitatieve content dus, die de professionals achter het platform zijn bijgebleven en, volgens hen, zodoende gedeeld moeten worden.

Cinetree kids

Nu iedereen thuis zit, brengen veel kinderen meer tijd dan normaal achter een beeldscherm door en steeg de vraag naar diezelfde kwalitatieve content voor de jongere generaties. Zodoende besloot het online filmhuis de lancering van Cinetree Kids te vervroegen.

Cinetree Kids zou namelijk dit najaar het licht zien, maar nu al staan films als Ma Vie de Courgette, klassiekers als Ja Zuster, Nee Zuster en Minoes én documentaires online. Deze selectie wordt samen met curators zoals Maan en Dieuwertje Blok gemaakt en elke zaterdag aangevuld.

Cinetree Kids is beschikbaar voor alle Cinetree-leden. Klik hier voor meer informatie.