Ongepubliceerde foto's prins Harry en Meghan Markle duiken op

Eén beeld van het stel zagen we echter niet eerder, maar prijkt trots in de woonkamer van queen Elizabeth.

Ongepubliceerde foto's prins Harry en Meghan Markle duiken op

De officiele portretten van prins Harry en zijn lief Meghan Markle werden tijdens hun huwelijksdag geschoten door fotograaf Alexi Lubomirski. De zoete foto’s van een stralende Meghan gehuld in haar Givenchy bruidsjurk en een handsome Harry gingen de hele wereld over, want wat straalden ze. Voorafgaand aan hun huwelijk werden er heel wat officiële foto’s vrijgegeven. Eén beeld van het stel zagen we echter niet eerder, maar prijkt trots in de woonkamer van queen Elizabeth.

Portret

Het ongepubliceerde portret werd als eerst opgemerkt door het Australische tijdschrift Hello. De queen werd op de gevoelige plaat vastgelegd samen met George Brandis, een Australische functionaris, in het Buckingham Palace. De foto van de ontmoeting kreeg meteen de nodige aandacht, al had het weinig te maken met de meeting zelf.

Verloving

Er was enkel oog voor de portretfoto van prins Harry en Meghan Markle die op de achtergrond van de foto in kwestie te zien was. Eagle eyed fans zien dat de brunette een lichtblauwe jurk droeg en Harry een blauw pak. Wanneer de foto genomen is, is niet helemaal duidelijk. Maar gespeculeerd wordt dat het beeld deel uitmaakt van het fotomoment dat in december, ter ere van de verloving van het koppel, plaatsvond.

Bron: Marie Claire | Beeld: Instagram, Getty