World of Guerlain in de Bijenkorf

Ontspannen in hartje Amsterdam: tot en met 19 mei kun je een bezoek brengen aan de pop-up Guerlain Spa in de Bijenkorf.

World of Guerlain in de Bijenkorf

Jubileum

Het luxueuze hotel in onze hoofdstad bestaat vijf jaar en viert dit op verschillende manieren. Eén van de bijzondere gebeurtenissen is de pop-up Guerlian Spa waarvoor het logement de handen ineensloeg met de Bijenkorf in Amsterdam. Daar kun je namelijk tot en met 19 mei een bezoek brengen aan de pop-up spa.

Behandelingen en prijzen

Wie de spa bezoekt, kan genieten van een fijne, driekwartier durende gezichtshandeling of holistische massage, uitgevoerd door speciaal opgeleide beautyexperts van Guerlain. Tijdens zowel de behandeling als de massage, worden bekende producten van het merk gebruikt, waardoor je sowieso stralend en herboren de spa uit wandelt. Maar er is meer: bezoekers van de spa kunnen bij de nagemaakte entree van het hotel in de Bijenkorf op de foto. Met die foto maak je namelijk kans op een geheel verzorgd 4-gangen menu (voor twee) in de Goldfinch Brasserie in Waldorf Astoria Amsterdam. Dat is jouw bezoek waard, toch?

De behandelingen kosten €50 en bij een behandeling ontvang je een voucher waarmee je 30 extra minuten gratis krijgt bij een behandeling in de Guerlain Spa in Waldorf Astoria Amsterdam. Voor meer informatie, klik hier