Ontvang 4x Elegance voor slechts €30 én een Vitakruid schoonheidspakket cadeau!

Het pakket bevat de top 3 beautysupplementen van Vitakruid. 

Vitakruid

Abonneer je nu op 4x Elegance en ontvang een Vitakruid schoonheidspakket cadeau! Met een lekkere crème of goede shampoo kun je jouw huid en haar goed verzorgen, maar wist je dat échte verzorging van binnenuit komt? Met deze absolute top 3 beautysupplementen van Vitakruid zit je altijd goed en krijg jij moeiteloos die jonge huid, vollere haardos en stevige nagels.

1. SilSolutions®

De nummer één voor de verzorging van de haren. Deze drinkbare vorm van organisch silicium (een mineraal) zorgt voor een hogere opname dan andere siliciumvormen. Dit stofje speelt een belangrijke rol bij de aanmaak van keratine, het hoofdbestanddeel van onze haren, en zorgt voor prachtig, sterk en volumineus haar. Bovendien draagt de toegevoegde vitamine C bij aan de vorming van collageen, dat belangrijk is voor de huid. Hallo, vollere en glanzende lokken!

2. Collageen Solugel®

Dit is de perfecte keuze voor een mooie, stralende huid. Want hoewel ons lichaam in staat is om collageen zelf aan te maken, neemt dit proces langzaam af vanaf je 25e verjaardag. Dit is vooral zichtbaar in de tekenen van huidveroudering, zoals rimpels en fijne lijntjes. Door collageen aan te vullen, zorg je voor natuurlijke huidverzorging. En dat niet alleen: het heeft ook effect op het uiterlijk van het haar. Het eiwit draagt bij aan de verzorging van de hoofdhuid en speelt een belangrijke rol in de aanmaak van haarfollikels.

3. BeautyComplex

Deze schoonheidsformule bestaat uit 9 voedingsstoffen die de werking van eerdergenoemde producten versterken. BeautyComplex bevat onder andere keratine, hyaluronzuur, MSM en biotine die worden ondersteund door vitamine C, zink, selenium, koper en vitamine B3. Dit team van krachtige nutriënten werkt samen voor een mooie huid, glanzend haar en sterke nagels.

Gebruik maken van de deal? Ga snel naar elegance.nl/vitakruid of bel 0251 – 25 79 24.

Beauty
  • Vitakruid