3x zomerse terrassen in de Randstad

Nu de lentezon echt tevoorschijn is gekomen, stromen de terrassen vol. Je vaste restaurant is vast een fijne plek om te genieten van het aangename weer, maar iets nieuws proberen kan nog veel leuker zijn. Elegance selecteerde drie restaurants buiten de Randstad waar je landelijk kunt genieten.

3x zomerse terrassen in de Randstad

Het Ruiterhuys

Het Ruiterhuys in Castricum is een restaurant in een traditioneel gebouwde schuur. Het vele hout en de balken en gebinten die het geheel dragen, zorgen voor een huiselijke sfeer. Gelegen aan de rand van het Noordhollands Duinreservaat, beschikt het restaurant over een grote buitentuin waar je van het mooie weer kan genieten en waar je je helemaal weg waant. O, en niet te vergeten de bediening: zeer gastvrij.

Pilkingtons

Trouwe lezeressen zullen het misschien weten: we love England. En waar je moet zijn om op Nederlandse bodem van Engels lekkers te genieten, weten we ook. Bij Pilkingtons kun je in de binnentuin in hartje Den Bosch genieten van high tea of wine of lunchen of dineren op Engelse wijze.

Kasteel TerWorm

Meer vorstelijk genieten kan in Zuid-Limburg. Aan de slotgracht van Kasteel TerWorm vind je daar Auberge dat beschikt over een terras omringd door groen. Maar leuker nog: van mei tot en met september kun je een picknick voor twee reserveren in de kasteeltuin. Genieten van al het lekkers uit de picknickmand met het geluid van de fontein op de achtergrond...