7x fijne restaurants in eigen land

Lunch- of dinerafspraken, onze agenda's staan er bol van. En of je deze nu in Amsterdam, Rotterdam of Eindhoven inplant, je wil verzekerd zijn van een fijne zitplaats en goede kaart. En daarvoor ben je bij deze gelegenheden aan 't juiste adres.

7x fijne restaurants in eigen land

1. Cecconi's. Voor iedereen die fan is van de Italiaanse keuken, is Cecconi's in Amsterdam the place to be. Niet alleen de gerechten zijn een lust voor het oog. Het interieur brengt je ook in Italiaanse sferen.

2. La Buvette. In de ban van de Franse gerechten? Dan is dit adres voor jou. Bij La Buvette geniet je niet alleen van de verfijnde Franse keuken, het adres biedt ook volop ruimte aan flexwerkers. Een goeie om te onthouden dus, als je een werklunch- of diner in het vooruitzicht hebt.

3. Le Jardin. Altijd al een keer een uitgebreid vijfgangenmenu tussen exotische bloemen en planten willen beleven? Boek dan snel een tafel bij het Utrechtse restaurant Le Jardin. De botanische tuin in het restaurant brengt je in relaxte, tropische sferen en de gerechten zijn met ambachtelijke, biologische producten bereid. Dubbel lekker dus!

4. Café Thomas. Niet alleen de kaart, maar ook het roze interieur maakt dat je een bezoek moet brengen aan restaurant Thomas in Eindhoven. Deze gezellige, Brabantse hotspot biedt diverse mogelijkheden om te eten en te drinken. Na het eten worden de tafels aan de kant geschoven en maakt de dinerzaal ruimte voor een dansvloer. We like! 

5. Stadvilla Sonsbeek. Wie meer van monumentale, klassieke gebouwen houdt, is Stadsvilla Sonsbeek een goed adres. De villa, die zich net buiten het centrum van Arnhem bevindt, is een ideale ontmoetingsplek voor een zakelijke lunch of diner. Leuk om te weten: het ruimte terras heeft een uniek uitzicht op het Sonsbeekpark en is 's zomers en 's winters geopend.

6. Bobbi's bar. Heb je een dagje Breda op de planning? Zorg dan dat je een bezoek aan Bobbi's Bar niet overslaat. Het restaurant serveert namelijk de lekkerste gerechten van Italië, Engeland en Spanje.