Bloemen met een verhaal

Elegance is gek op bloemen. Kleurrijke boeketten en planten sieren de redactie en ook thuis mogen vrolijke bloeiers niet ontbreken. Een verse bos is altijd een goed idee, zeker als die bezorgd worden door The Flower Family. Dat bedrijf heeft namelijk niet alleen oog voor hun consument, maar voor de hele samenleving.

Bloemen met een verhaal

The Flower Family

Bloemenbedrijf The Flower Family is naar eigen zeggen niet primair gericht op profit, maar op purpose. Daarmee wordt bedoeld dat ze betekenisvol zijn voor de samenleving. Hoe we dat voor ons moeten zien? The Flower Family biedt duurzame en seizoensgebonden bloemen aan van eveneens duurzame kwekers die rekening houden met energievoorziening, waterhuishouding en letten op het gebruik van pesticiden voor ongedierte op de bloemen.

Opbloeien

Met het oog op de héle samenleving gaat The Flower Family verder dan alleen duurzame bloemen van gepassioneerde kwekers. Zo begeleidt en coacht het bedrijf een groep mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt om ze, door hen een veilige en vertrouwde werkplek aan te bieden, op te laten bloeien in de maatschappij.

Thuis bezorgd

Meteen zin om jouw huis op te fleuren? Via de site van The Flower Family bestel je binnen no-time een mooi boeket. De bloemen worden op een zo schoon mogelijke manier bezorgd en verpakt in verpakkingen die recyclebaar zijn.

Voor meer informatie, klik hier