Scoor het perfecte accessoire met korting!

Felix Amsterdam maakt premium telefoonhoesjes van verschillende soorten leer. De covers zijn te bestellen in verschillende kleuren, zodat je bij iedere outfit een bijpassende stylish telefoonhoes hebt.

Scoor het perfecte accessoire met korting!

Je denkt na over je kleding, je tas en de schoenen die je draagt, maar het andere belangrijke item dat je de hele dag bij je draagt, je telefoon, word vergeten. Felix Amsterdam wil laten zien dat je met een prachtige kwaliteit telefoonhoes een statement kan maken. Het perfecte modeaccessoire voor je telefoon om te matchen bij de rest van je outfit. Roggenleer, krokodillenleer, pythonleer en struisvogelleer zijn enkele ledersoorten die Felix Amsterdam gebruikt voor de telefoonhoesjes. De binnenkant is gemaakt van geitenleer in een bijpassende kleur, voor een luxe uitstraling. Het merk is gespecialiseerd in het maken van accessoires met exotisch leer. Ook is al het leer duurzaam geproduceerd.

De oprichter van het merk Felix Amsterdam, kwam tot de conclusie dat er iets ontbrak in de mode-industrie, toen hij op zoek was naar inspiratie. Dit heeft geleid tot de oprichting van het merk dat met hun eigen designs de modewereld aan het veroveren is. Mensen hebben tegenwoordig steeds vaker hun telefoon in hun hand. Dit kan nu ook met een mooie cover voor je telefoon. Het is namelijk niet meer nodig om je telefoon in je tas of portemonnee te verstoppen.

Wanneer je dan in het bezit bent van een Felix case, geeft het merk je toegang tot hun exclusieve lifestyle service. De zogenoemde World of X is een lifestyle-managementservice. Zo kan je op ieder moment van de dag contact opnemen met je persoonlijke assistent die volledig is afgesteld op je persoonlijke behoeften.

Op dit moment maakt Felix Amsterdam alleen covers voor iPhone’s, mensen met een Android telefoon moeten dus nog even geduld hebben. Maar speciaal voor alle Elegance lezeressen met een iPhone geeft Felix Amsterdam 10% korting bij aankoop van een Felix case. Gebruik de code: elegance10 om hiervan gebruik te maken. Shoppen doe je hier.