NU IN DE WINKEL: DE ZOMER EDITIE

De nieuwe editie van Elegance staat in het teken van tot zomers genieten. Luchtige kleding, prachtige reisbestemmingen en beautytips om je huid te beschermen tegen de zon.

NU IN DE WINKEL: DE ZOMER EDITIE

Mode

Luchtig linnen en lichte kleuren kunnen niet missen in je koffer naar een zonnige bestemming. Ook mogen klassieke marine strepen, zoete pastelkleuren en zonnig oranje niet ontbreken.

Scènes uit een huwelijk

In de zomereditie nemen Manuëla Kemp en Tjerk Lammers je mee in hun sprookjesachtige verhaal: ‘pas toen we een tijdje verkering hadden, dacht ik: verrek, ik ben hartstikke verliefd!’

Interviews

Renée Zellweger schittert in haar nieuwste Netflix-serie What/if. Een neo-noir thriller waarin niets is wat het lijkt. Voor de Elegance Book Club een interview met E.L. James, bekend van de Vijftig tinten grijs-serie.

Binnenkijken

Een eclectische cottage op het Britse platteland. Een huis waar natuur, rust en ruimte perfect in balans zijn, door een combinatie van moderne en de originele elementen.

Elegance bestellen

De nieuwe Elegance ligt nu in het tijdschriftenvak. Wil je Elegance als eerste in huis hebben? Sluit dan hier een abonnement af. Zowel deze editie als eerdere edities zijn online te bestellen. Daarvoor klik je hier.