Film en serie releases in September

Van Dirty Dancing tot Baantjer... Deze films en series worden in september gepubliceerd Netflix én Videoland. Maak je klaar voor een paar avonden cocoonen op de bank.

Film en serie releases in September

Netflix: Dirty Dancing - 1 september Een echte cult klassieker! Dirty Dancing volgt het leven van Frances (Baby) Houseman die op vakantie is met haar ouders. Hier ontmoet ze dansinstructeur Johnny Castle, waar ze uiteraard gevoelens voor ontwikkeld. De twee hebben een bijzondere chemie en besluiten mee te doen aan een danswedstrijd.

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=eIcmQNy9FsM[/embed]

Videoland: Baantjer: het begin - 3 septemberDe film volgt het jongere leven van rechercheur de Cock en zijn partner Montijn in de roerige jaren '80. Ze stuitten op een moordzaak die leidt naar een mogelijke aanslag tijdens de kroning van Prinses Beatrix. Aan de jonge rechercheurs de taak om dit drama te zien voorkomen.

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=YCg95Fa4Tzw[/embed]

Netflix: Unbelievable - 13 september Een aangrijpende mini-serie die is gebaseerd op een waargebeurd verhaal. Een tiener doet aangifte van verkrachting, maar trekt het later weer in. Er is geen bewijs; inbraaksporen, DNA of een teken dat ze vastgebonden is geweest. De politie twijfelt en denkt dat ze het voorval heeft verzonnen, totdat twee vrouwelijke agenten de waarheid achterhalen...

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=QTIkUzkbzQk[/embed]