Weekendtip: brunch bij NENI Amsterdam

Met het weekend voor de deur delen we maar wat graag fijne tips voor geslaagde vrije dagen. De tip van deze week is een weekendbrunch bij NENI in Amsterdam: een restaurant met een Oost-Mediterrane keuken.

Weekendtip: brunch bij NENI Amsterdam

Opening

Begin dit jaar opende NENI haar deuren in Amsterdam. Van een voormalige Citroëngarage veranderende het pand in een sfeervol restaurant, een deli met eigen bakkerij en de unieke Lemonman bar. Nieuw bij deze opening was het feit dat de Oost-Mediterrane keuken van het restaurant eerst alleen tijdens de avonduren of in de delite te beproeven was, maar vanaf toen ook tijdens de lunch en in het weekend bij de brunch.  

Brunch

Tijdens de brunch maak je kennis met de Oost-Mediterrane keuken, die bekend staat om een overvloed aan groente, rijke smaken van zongerijpt fruit en delen. Deel bijvoorbeeld een mezze die de chef-koks in hun open keuken bereiden of kies voor een of hoofdgerecht van frisse groente, specialiteiten van de houtskoolgrill of culinaire vis- en vleesgerechten uit de steenoven. En wil je nog net iets langer aan tafel blijven? Sluit af met een dessert. 

27 oktober vindt er een speciale editie van de brunch plaats, waarvoor je kunt reserveren. Het belooft dan een echt feestje Tel Aviv style te worden met allerlei hartig en zoet lekkers plus betoverende livemuziek.