Met deze speciale arrangementen viert INK Hotel zijn heropening

Het aftellen is begonnen: aanstaande maandag openen de horecagelegenheden opnieuw hun deuren. Weet jij nog niet waar je die pinksterdag gaat doorbrengen? Elegance heeft een tip. INK Amsterdam viert de opening met ander andere een Bottomless Brunch waarbij onbeperkt bubbels zijn, en er is meer.

INK Amsterdam

Heropening

Wij kunnen niet wachten tot we vanaf 1 juni weer kunnen tafelen buiten de deur. Gelukkig staan de horecagelegenheden zelf ook te poppelen om opnieuw gasten te ontvangen en pakken ze hun heropening zodoende groots aan.

Zo ook boetiekhotel INK Amsterdam, dat zijn deuren aanstaande maandag vanaf 12 uur opent voor gasten die willen tafelen in het restaurant of willen borrelen aan de bar PRESSROOM.

Aangezien geen viering compleet is zonder bubbels, organiseert het hotel die dag de 'Bottomless Brunch' met onbeperkt bubbels. Wil je dat niet missen? Reserveer dan voor één van de twee shifts (om 12.00 uur of om 14.00 uur) die gehanteerd worden om te kunnen voldoen aan de richtlijnen voor de horeca.

Je hoeft trouwens niet getreurd te zijn als je maandag al andere plannen hebt, want ook op twee andere momenten in juni wordt de brunch georganiseerd.

Overnachten

Kun je niet tot de pinkstermaandag wachten? Geen probleem. Het hotel, dat gehuisvest in het centrum van Amsterdam, opent namelijk vrijdag al zijn deuren voor gasten die ook de nacht doorbrengen. Leuk detail: in het pand werd vroeger de krant 'De Tijd' gedrukt. De details van die drukkerij zijn nog steeds terug te zien in de kamers die verder luxe en huiselijkheid uitstralen.

Om overnachten en (mini)vakanties in eigen land extra aantrekkelijk te maken, heeft het hotel speciale arrangementen samengesteld. Om van de ultieme staycation te genieten, kun je de 'Gourmet Experience' boeken waardoor je heerlijk dineert in het hotel.

Wil je er op uit? Kies dan voor het 'Memorable Moment 'thINK Amsterdam'' en stap op de fiets om door het nu zo bijzonder stille centrum te rijden. Voor die fietstocht krijg je een goedgevulde picknickmand (bubbels ontbreken uiteraard niet!) en een polaroidcamera mee.

Klik hier voor meer informatie over de brunch en hier voor de speciale arrangementen.