Update je werkgarderobe zonder je portemonnee leeg te maken!

BestSecret is Nederlands nieuwste online shopping community. Met een exclusief lidmaatschap bij deze community beleef je een ultieme shopervaring met geselecteerde designergoederen.

Update je werkgarderobe zonder je portemonnee leeg te maken!

BestSecret is Nederlands nieuwste online shopping community. Met een exclusief lidmaatschap bij deze community beleef je een ultieme shopervaring met geselecteerde designergoederen. 

Het assortiment bestaat uit meer dan 3.000 bekende designermerken met onder andere Calvin Klein, Escada, Dolce & Gabbana, Guess, Armani Jeans Diane Furstenberg, Scotch & Soda en Karl Lagerfeld. Je kunt bij BestSecret terecht voor een nieuwe werkgarderobe maar ook zeker voor andere leuke dingen die je misschien niet had gepland om te kopen!

Wat is dan het geheim?

Je shopt altijd alles bij BestSecret met kortingen van 20% tot 80%! En alle kleiding is van het huidige of vorige seizoen en nooit ouder dan één jaar. 

Exclusief lidmaatschap - members only!

BestSecret is voor members only, zo blijft het exclusief. Toegang tot deze exclusieve webshop verloopt alleen door een aanbeveling van een bestaand lid of partner, zoals Elegance. Met een lidmaatschap bij BestSecret ontvang je toegang tot hoge kortingen op meer dan 5 miljoen producten van 3000 designermerken. Elke dag om 00:00 uur zijn er 500 nieuwe aanbiedingen. Mocht het product toch niet bevallen, dat is geen probleem. Retourneren is gratis.

Nog meer voordelen

Wanneer je lid bent kan je met je aankopen nog meer voordelen bemachtigen. Zo begin je als een regulier lid, maar met elke aankoop en geslaagde aanbeveling spaar je punten om Brons, Zilver of Goud VIP te worden. In elk stadium ontvang je meer voordelen. Wanneer je Goud hebt behaald zal je onder andere geen verzendkosten meer betalen, krijg je alle nieuwe items al om 20:00 uur te zien en zullen een aantal exclusieve merken zich vrijgeven. 

Ook ontvang je voor iedere geslaagde aanbeveling een voucher van 10%. Als BestSecret member zijn er naast de standaard kortingen ook geregeld exclusieve offers, dus vergeet niet regelmatig een kijkje te nemen in de webshop zodat je niets mist!

Shoppen via BestSecret app

Met de BestSecret app shop je je items gewoon via je smartphone of tablet. Check snel wat de nieuwe aanbiedingen zijn of maak een wishlist met al je favoriete items. Is een item niet meer beschikbaar in jouw maat? Plaats deze dan in jouw wishlist en je ontvangt een melding wanneer deze weer op voorraad is. De app is te downloaden in de App Store of Google Play.

Hoewel je normaal gesproken alleen lid kan worden op uitnodiging, hebben wij speciaal voor 300 lezers en lezeressen een exclusieve link van BestSecret waarmee je gratis lid kunt worden van de site. Met elke aankoop en uitnodiging spaar je punten en meer extra’s.

 

Will je meedoen? Meld je dan snel aan via www.bestsecret.nl/elegance