Persoonlijke assistente Kate Middleton heeft ontslag genomen

Kate Middleton kan helaas niet meer rekenen op haar persoonlijke assistente Catherine Quinn. Zij heeft namelijk ontslag genomen. Waarom deze beslissing genomen is, onthult de vrouw in de Britse media.

Persoonlijke assistente Kate Middleton heeft ontslag genomen

Ontslag

"Ik heb er lang over nagedacht en nog langer getwijfeld, maar uiteindelijk besloot ik in de beste verstandhouding te vertrekken. Mijn grote passie is het organiseren van liefdadigheidsprojecten. Hier kwam ik niet meer aan toe sinds ik bij de hertogin in dienst trad. Dat woog mij op en nu wil ik weer mijn hart volgen. Daarom moest ik mijn job als privésecretaresse opzeggen", aldus Catherine.

Domper

De persoonlijke assistente werkte al twee jaar voor Kate en de hertogin is aangeslagen door het vertrek. "Catherine was haar steun en toeverlaat. Kate vertrouwde haar voor de volle 100 procent en schatte haar advies altijd hoog in. Eigenlijk was ze de perfecte kandidaat voor de job", aldus een paleismedewerker.

Helaas zal de hertogin nu op zoek moeten naar haar zesde persoonlijke assistente. "Dat geeft toch de indruk dat Kate een moeilijk mens is", aldus de inwoners van Groot-Brittannië. Maar volgens de administratieve dienst is het gewoon een hele zware job en best logisch dat niemand dit lang volhoudt.