William en Kate trakteren op nieuwe foto's voor hun tienjarige huwelijk

En wat stralen ze!

William en Kate 10 jaar

Het is vandaag een bijzondere dag voor prins William en Kate Middleton, de hertogin van Cambridge. Het royal koppel is vandaag tien jaar getrouwd en trakteert daarom op nieuwe liefdesfoto's.

Jawoord

Op 29 april 2011 gaven William en Kate elkaar het jawoord in Westminster Abbey. Kate paradeerde toen in haar Alexander McQueen-japon naar het altaar, haar leven als royal tegemoet. Daardoor waaide er meteen een nieuwe wind door de kerk, want vanaf dag één is de hertogin van Cambridge bezig om de monarchie te moderniseren door stilletjes te breken met de (ongeschreven) regels.

De twee leerden elkaar kennen aan de Universiteit van St. Andrews, waar ze beiden studeerden en zijn nu ouders van drie prachtige kinderen: George (7), Charlotte (5) en Louis (3).

Het huwelijk in 2011

Als de dag van gisteren

Het huwelijk was een bijzondere dag om nooit te vergeten, zo blijkt uit de reacties onder de foto's op Instagram. 'Ik kan het me als de dag van gisteren herinneren. Ik werd midden in de nacht wakker hier in Amerika om het huwelijk te zien voordat ik naar college moest', schrijft iemand. Een ander laat weten: 'Een prachtig koppel. Ik weet nog dat ik als kind heel vroeger wakker werd om de prins en prinses te zien trouwen. Tien jaar later en ze zijn nog zo gelukkig.'

Royalty
  • RTL, Beau Monde
  • BrunoPress, Instagram