De zes mooiste royal kerstbomen

In de meeste huizen is op dit moment een mooi versierde kerstboom te vinden. Zo ook bij de koninklijke families. Alleen pakken zij nog nét even iets groter uit dan de gemiddelde persoon. Dit zijn de zes meest spraakmakende exemplaren.

De zes mooiste royal kerstbomen

1. Koningin Elizabeth's boom in Windsor Castle

Een boom die zó mooi versierd is, kan alleen tot stand zijn gekomen dankzij veel mankracht. Op deze foto zien we drie vrouwen uit de hofhouding van koningin Elizabeth. Dit jaar koos ze voor veel rood en een meters hoge boom. Wat een plaatje!

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door O, The Oprah Magazine (@oprahmagazine) op

2. Prinses Madeleine van Zweden

De Zweedse prinses deelde op haar social media-accounts een prachtige foto van haar kerstboom voor de deur in Stockholm. Een bescheiden boom, maar gelukkig compenseert de rest van het decor, want wat ziet dit er kerstig uit.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Princess Madeleine of Sweden (@princess_madeleine_of_sweden) op

3. Marie Chantal en dochter Olympia van Griekenland

Ondanks dat Griekenland officieel geen monarchie meer is, is deze voormalige royal family nog steeds nauw betrokken bij de andere koningshuizen in Europa. Op de foto zien we de Griekse prinses Olympia, die de kerstboom versierd met dennenappels, gouden ballen en vooral veel lichtjes.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Marie-Chantal of Greece (@mariechantal22) op

4. De hertogin van Cornwall’s boom in Clarence House

Afgelopen week nodigde Camilla  kinderen uit om samen met haar de boom te versieren in Clarence House, waar zij en Charles wonen. Dat leverde naast een prachtige boom, ook prachtige beelden op. Camilla en Charles nodigden bewoners uit van het Helen & Douglas House waar terminaal zieke kinderen wonen en worden verzorgd in Oxfordshire.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Clarence House (@clarencehouse) op

5. De Zweedse royal familie 

Deze royals waren er al vroeg bij met hun kerstverlichting. Op 1 december deelde de koninklijke familie op hun sociale media beelden van hun prachtig versierde tuin met meerdere verlichte bomen.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Kungahuset (@kungahuset) op

6. De Nederlandse koninklijke familie

Afgelopen week werd de kerstboom op het voorplein van Paleis Huis ten Bosch opgezet. In het filmpje zie je hoe de negen meter hoge boom mét duizenden lampjes wordt opgebouwd.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Koninklijk Huis (@koninklijkhuis) op