Dit zijn de it-bags van 2020

Veel dingen zijn nog onzeker voor het aankomend jaar. Maar wanneer het gaat om mode, geven designers ons al een flink voorproefje van wat komen gaat. Doordat de shows zes maanden van tevoren plaatsvinden, hebben we een half jaar om de juiste items te vinden.

Dit zijn de it-bags van 2020

Voorspellingen

De nieuwe tas van Chanel, de 19 bag, kan zomaar net zo iconisch worden als de legendarische 2.55. Bottega Veneta heeft in 2019 een gouden jaar gehad en is van plan dit door te zetten met niet alleen hebberigmakende tassen, maar ook schoenen. Ook klassieke designs, zoals gezien bij Celine en Gucci, keren terug in het modebeeld. Bekijk hieronder de negen modellen waarin je nú wil investeren.

Chanel: 19 Bag

De nieuwe tas van Chanel is dan misschien vernoemd naar het jaar 2019, het belooft een grote hit te worden in 2020. Het is een modernere en stoerdere versie van de klassieke 2.55-tas.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Lena Terlutter (@lenaterlutter) op

Bottega Veneta: BV Jodie

Dit Italiaanse modehuis is, als het gaat om accessoires, zonder twijfel het meest invloedrijke merk geweest in 2019. Het is lastig om één model te kiezen, maar de BV Jodie ga je gegarandeerd vaak zien tijdens de modeweken.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door BOTTEGA VENETA by Daniel Lee (@newbottega) op

Alexander McQueen: The Story

Begin december 2019 werd The Story van Alexander McQueen gelanceerd. De crossbody-tas heeft al heel wat bekende aanhangers. Zo werd de tas onder andere gespot bij topmodel Kaia Gerber en zangeres Selena Gomez.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Alexander McQueen (@alexandermcqueen) op

Simone Rocha: Pearl Bag

Hoewel deze tas nog niet verkrijgbaar is, staat het als een paal boven water dat dit ontwerp een hit gaat worden. Moda Operandi is de site waarop je items kunt bestellen, direct op het moment dat ze op de catwalk verschijnen. De site meldt dat de Pearl Bag de bestverkochte tas is voor aankomend voorjaar.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door SIMONE ROCHA (@simonerocha_) op

The Row: Banana Bag

De tas verscheen voor het eerst tijdens de lente/zomer 2019 modeshow van The Row en werd al gauw een favoriet onder influencers en beroemdheden.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Shopping assistant | Buyer (@shoppinistaa) op

Gucci: 1955 Bag

Deze moderne klassieker is al vaak gespot bij celebs en ondanks de vintage uitstraling en het klassieke silhouet, is de tas een absolute must have in 2020.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door PurseBlog (@purseblog) op

Celine: Teen Triomphe

Dit nieuwe design van Celine heeft het originele Céline-logo, zoals in 1971 is bedacht door oprichter Céline Vipiana. The Triomphe is al meerdere malen gespot bij beroemdheden als Angelina Jolie en Lucy Boynton.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door CELINE (@celine) op