Dit is hoe Meghan’s team al jaren aan haar verdere carrière werkt

Ondanks dat Harry en Meghan een stapje terug doen uit de koninklijke familie, zitten ze er voorlopig nog wel warmpjes bij. De hertogin heeft haar lijntjes namelijk al langere tijd uitstaan, met een beetje hulp van haar team natuurlijk.

Dit is hoe Meghan’s team al jaren aan haar verdere carrière werkt

Team Meghan

Het plan van de Sussex’jes om als senor leden uit de royal family te stappen, komt natuurlijk niet uit het niets. Hier waren ze namelijk al een tijdje mee bezig. De pr-agent (Nick Collins), advocaat (Rick Genow) en business manager (Andrew Meyer) uit Meghan haar Hollywood-tijd zijn altijd in beeld gebleven. De afgelopen jaren is dat team bezig geweest met het zoeken naar nieuwe kansen voor Meghan in de film- en tv-sector. In alle stilte natuurlijk, dat wel.

Vlak nadat het koppel hun vertrek had aangekondigd, had de hertogin had al een contract getekend met Disney. Meghan zal een voice-over doen, in ruil voor een donatie aan de liefdadigheidsinstelling Elephants Without Borders.

Achter de schermen

Pr-agent Nick Collins bleef – volgens bronnen bij de Daily Mail – in alle stilte voor de actrice werken. ‘Hij hield haar steeds op de hoogte met nieuwe aanbiedingen van tv-netwerken en filmmakers. Dit met het oog op de toekomst.' Ook Andrew en Rick bleven steeds achter de schermen actief. Meghan en Harry willen de komende tijd werken aan mediaprojecten die hun liefdadigheidswerk tonen aan de buitenwereld, zowel op tv als sociale media. ‘Nick is al langer bevriend met Meghan, zo was hij ook aanwezig bij de royal wedding.

Acteren

Dezelfde bron vertelt ook dat Meghan niet gebrand is direct om haar acteercarrière zo snel mogelijk op te pakken. ‘Ze wil vooral zelf produceren. Voor de camera zal je haar niet snel opnieuw zien, tenzij ze een stem mag inspreken of gastvrouw kan zijn bij een event of talkshow. Ze zullen trouwens niet om werk verlegen zitten. De twee krijgen elke maand honderden aanbiedingen.’

Frim Fram

Opmerkelijk is dat de onderneming Frim Fram Inc. (Meghan’s bedrijf achter haar voormalige lifestyleblog The Tig) opnieuw is geactiveerd - volgens de bedrijfsgegevens van de Amerikaanse staat Delaware is de onderneming daar geregistreerd op 30 december 2019. En een dag later verdween deze uit de ondernemingslijst van de staat Californië. ‘Delaware staat bekend als een staat die heel discreet omspringt met bedrijfsinfo en daarom populair is bij ondernemingen die geen pottenkijkers willen.’ Zakelijke activiteiten moeten dus zo geheim mogelijk blijven, volgens de hertogin van Sussex.