Deze regels moeten royals volgen tijdens een diner

Wat moet het vervelend zijn, al die chique diners. Hoe leuk het ook allemaal klinkt, toch zitten er ook wat nadelen aan vast.  Zoals het volgen van de strikte regels. Je bestek netjes (en op de juiste manier) vasthouden is vanzelfsprekend, maar er zijn ook regels waar je waarschijnlijk nog nooit van had gehoord.

Regels

Royals mogen tijdens een etentje nooit zeggen dat ze naar het toilet gaan. Een “excuse me” volstaat. Maar als ze willen dat hun bord vol blijft bij terugkomst, moeten zij hun mes en vork gekruist neerleggen op het bord. Dat is namelijk een bericht naar hun personeel, waarmee ze zeggen dat ze nog niet klaar zijn met eten.
Als ze wél klaar zijn, moet het bestek rechts onder het bord worden neergelegd. Een ander idee zou zijn om simpelweg te wachten totdat iedereen klaar is met eten.

Laatste nieuws

taken

Met deze vier taken zou je iedere werkdag moeten beginnen

Je begint de dag vroeg, om vervolgens tot de lunch te verdwalen in je mailbox en niks van je to do-list af te hebben. Herkenbaar? Begin je werkdag met deze vier taken en je zult de rest van de dag een stuk productiever zijn.