Zien: Kate Middleton voor het eerst gespot sinds operatie

There she is!

De geruchtenmolen draaide de afgelopen weken op volle toeren: wát is er met Kate Middleton gebeurd? Fans kunnen weer ademhalen, want de prinses is voor het eerst sinds haar mysterieuze operatie in het openbaar gespot.

Privacy

Halverwege januari ging prinses Catherine onder het mes en pas rond Pasen hoeven we haar weer in het openbaar te verwachten, zoveel is duidelijk. Maar wat er precies met de Princess of Wales aan de hand is? Daar houdt The Firm de lippen stijf over op elkaar.

Desondanks (of juist dankzij) deze stilte vanuit Kensinton Palace, wordt er door tabloid-media en royalty-watchers op sociale media volop gespeculeerd over de status van Kate. Gisteravond zijn er dan ook voor het eerst sinds de hoogheid uit de spotlights is verdwenen foto’s van haar verschenen bij onder meer TMZ.

Kate op de kiek

Op de beelden is te zien hoe Kate naast moeder Carole Middleton in de auto zit – naar verluidt was het duo op weg om de Wales-kroost van school te halen. De prinses gaat voor een naturelle look met een flinke zonnebril op haar neus. Wel zo fijn tegen de prille Britse lentezon, én tegen gehaaide paparazzi die je op de kiek weten te zetten.

Complotten

Bij de beelden schrijft TMZ: “Goed om Kate hier te zien…nu weten we allemaal dat ze alive and well is!” Er gingen de afgelopen weken namelijk steeds wildere complottheorieën rond over Kates afwezigheid. Spaanse journaliste Concha Calleja zorgde voor een flinke lading olie op het vuur. Zij claimde in haar tv-programma namelijk dat Kates toestand ernstiger was dan bekend werd gemaakt. Calleja beweerde inside information te hebben waaruit bleek dat de toestand van Kate zorgwekkend was en ze vanwege complicaties na de operatie in een medisch geïnduceerde coma moest worden gehouden. Pardon?

Ondanks fel tegenspreken vanuit Buckingham Palace, zijn de geruchten steeds meer een eigen leven gaan leiden. “Je vertelt me ​​dat Kate Middleton – dezelfde vrouw die slechts enkele uren na de bevalling buiten het ziekenhuis poseerde als een supermodel – plotseling maanden van herstel nodig heeft voordat ze haar gezicht laat zien? En de Britse pers respecteert nu op magische wijze haar privacy? Dit klopt niet”, aldus een bericht op X (voorheen Twitter).

Nieuwe theorieën

Toch hebben de foto’s niet geslaagd in het sussen van alle speculaties. Zo gaan er nu namelijk weer niéuwe theorieën rond dat de dame in de kiekjes simpelweg niet Kate is. Tja... echt een Kate-in-vol-ornaat is het duidelijk niet, maar we hebben allemaal wel eens een dag waarop we ons niet top-chic naar buiten slepen, toch?

Wij wachten geduldig af tot Kate weer helemaal de oude is en zich in ’t openbaar toont – hopelijk kan de Hoogheid daarmee wél een einde maken aan alle wilde geruchten.

Bron: Beau Monde | Beeld: NL Beeld