Fashion Friday: het belangrijkste modenieuws van deze week

Van nieuwe collecties tot toffe samenwerkingen en bijzondere initiatieven.

Van nieuwe collecties tot toffe samenwerkingen en bijzondere initiatieven: in de Fashion Friday lees je het opvallendste modenieuws van deze week.

Sézane lanceert collectie met Pangea

Het Parisian kledingmerk en het creatieve duo achter Pangea hebben de handen ineen geslagen voor de allereerste samenwerking in het nieuwe jaar. De collectie is geboren uit een fusie van Morgane Sézalory's perfect gesneden kleding in combinatie met de kleurrijke stijl van Colombine Jubert & Laëtitia Rouget, welke een op reizen geïnspireerde samenwerking is met een ode aan vreugde, kleur, creativiteit en een uitzonderlijk vakmanschap. We love! Je shopt de samenwerking hier.

Fit met Armed Angels active wear

Meer sporten in het nieuwe jaar? Dat doe je natuurlijk met de nieuwe collectie active wear van ARMEDANGELS. De collectie combineert gerecyclede en natuurlijke materialen met stretch-ondersteuning. Dit wordt bereikt door een uitstekend ontwerp met als doel het creëren van producten voor de beste mogelijke sportprestaties. De stijlen van polyamide zijn gerecycled en helpen daardoor om kostbare nieuwe vezels te besparen. Duurzaam, een ademend vermogen en sneldrogende eigenschappen zijn ideaal voor elke work out. Je shopt de collectie hier.

Net nieuw: de UNIQLO x Marimekko samenwerking

Internationale kledingretailer UNIQLO heeft de limited edition "UNIQLO x Marimekko" collectie gelanceerd met het Finse designhuis Marimekko dat bekend staat om de kunst van het combineren van opvallende prints met modieuze kleding. De collectie omvat typische UNIQLO core items, zoals zacht fleece en de functionele HEATTECH technologie, gecombineerd met ​bekende prints van Marimekko, geïnspireerd op de natuur en Noorse fauna. De ideale manier om warm en actief te blijven in de winter. Je shopt de collectie hier.

Scholl lanceert exclusieve clog met Japans modemerk Y'S

Het silhouet van Y's en Scholl haalt inspiratie uit de 'Sabot'-schoen van Scholl. De exclusieve gesp op de riem van dit Y's samenwerkingsmodel, samen met de verfijnde vorm van de riem en de unieke assemblagetechniek, weerspiegelt de bar-tack-stiksels die te zien zijn op de voetrug van een formele herenschoen. De sabot-schoen van Y's en Scholl belichaamt zowel comfort als stijl door elementen van klassiek herenschoeisel op te nemen. Elk onderdeel is nauwgezet vervaardigd in een volledig zwart ontwerp, terwijl het leren label 'Y's Scholl' deze speciale samenwerking markeert. Je shopt 'em hier

Iedere vrijdag vind je op Elegance.nl een selectie van het meest opvallende modenieuws. Van leuke nieuwe merkjes tot bekende namen in de modewereld met een nieuwe collectie. Van nieuwe winkels die écht het bezoeken waard zijn tot items die niet op jouw wishlist mogen ontbreken. Maar ook toffe samenwerkingen, bijzondere initiatieven en leuke acties. Houd ons dus in de gaten om op de hoogte te blijven!

Beeld: NL Beeld