De Enige Echte Grote Jaarhoroscoop van de Waterman

Wat zeggen de sterren over 2024?

Een nieuwe liefde, een carrièreswitch… Of staat er een verhuizing op de planning? Wat de sterren ook voor je in petto hebben, met de Grote Jaarhoroscoop van Elegance ben je op alles voorbereid in 2024. En precies daarom lichten we alvast een tipje van de sluier op voor het sterrenbeeld Waterman!

Het jaar van de Waterman

In het begin van 2024 kun je eindelijk afscheid nemen van een kwaal waar je al een poosje last van had. Als je de oorzaak weet van dit probleem, is het nu aan jou om te voorkomen dat het niet weer terugkomt. De kans dat het in september of oktober weer de kop op steekt, is namelijk aanwezig. Vraag je huisarts welke preventieve maatregelen je kunt nemen en stel jezelf in januari direct heldere doelen die je in 2024 wilt bereiken. Jezelf discipline en doorzettingsvermogen aanleren is niet alleen een boost voor je zelfvertrouwen maar ook voor je lichamelijk welzijn.

Deze zomer word je helemaal enthousiast van doe-het-zelfprojecten. Zelf dingen knutselen voor in huis ontspannen je en maken je blij. Eenzelfde soort periode maak je door in december, mogelijk vol creatieve ideeën voor de feestdagen. Wil je al een poosje verhuizen, dan is de kans groot dat deze wens in vervulling gaat. Maar ook als dat niet het geval is, heb je het thuis heerlijk naar je zin. Ondertussen breidt de familie zich uit middels een huwelijk of een geboorte. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd.

Ook benieuwd wat jou staat te wachten in de liefde en in je carrière? Je leest de rest van je horoscoop in de Elegance die nu in de winkel ligt!

Tekst: Nathalie Kriek | Illustraties: iStock