Nederlands topmodel Romee Strijd verhuurt gerenoveerde villa via Airbnb

'Het is een uitnodiging om deel uit te maken van de warme herinneringen die Laurens en ik hier hebben opgebouwd', aldus Romee.

Fashionista's die er in het nieuwe jaar graag op uit willen gaan met hun familie, opgelet! In januari nodigen Nederlands topmodel Romee Stijd en haar partner Laurens van Leeuwen voor het eerst gasten uit in hun gerenoveerde luxueuze familievilla.

Luxueuze overnachtingen

Door middel van deze luxueuze overnachtingen, bieden Romee en Laurens gasten een uniek inkijkje in hun leven en de plek die zij hun 'thuis' noemen.

Maar hoe is Romee uiteindelijk bij deze plek gekomen? Na een aantal jaren in New York te hebben gewoond, zijn Romee en Laurens toch weer teruggekeerd naar Nederland. Sinds vorig jaar mogen ze vertoeven in een prachtige villa in de buurt van Delft, samen met hun twee dochters Mint en June.

Qualitytime

"Het verhuren van ons familiehuis op Airbnb gaat niet alleen over het delen van een ruimte; het is een uitnodiging om deel uit te maken van de warme herinneringen die Laurens en ik hier hebben opgebouwd", aldus Romee. "Ik verheug me erop om een familie welkom te heten in ons huis en ze een unieke ervaring te bieden. Maak je klaar om te ontspannen en samen qualitytime door te brengen in een ruimte die je helemaal de jouwe kan maken."

villa villa villa

Overnachten

Wil jij nou kans maken op een overnachting in de prachtige villa van Romee en Laurens? Houd dan Airbnb goed in de gaten op 6 januari 2024. Op die dag verhuurt het stel hun droomvilla voor €0, exclusief via Airbnb.

In het rustige Pijnacker staat het vrijstaande huis met twee stijlvolle, minimalistisch ingerichte slaapkamers; een masterbedroom compleet met een grote inloopkast en een charmante kinderkamer. De villa beschikt daarnaast ook over een riante keuken van natuursteen, een stijlvolle woonkamer, en een tuin ingericht op maximale ontspanning met zwembad, jacuzzi én een private gym.

Maar dat is nog niet alles. De unieke overnachting is compleet met meet-and-greet en een exclusieve rondleiding door het huis van de hosts. Om deze overnachting nog relaxter te maken, krijgen de gasten een winterse chilloutfit van Romee's kledingmerk, Naetur, cadeau.

Naast 6 januari, is de villa vanaf 18 december om 09:00 te boeken via airbnb.com/romeestrijd. Dus waar wacht je nog op? Boeken maar!

Bron & beeld: Airbnb