Worden de vampy nails a la Adele de trend van het moment?

Wij zijn fan!

Niet alleen hair coupes, outfits en make-up looks evalueren mee met de verschillende seizoenen, ook voorzien we onze nagels het liefst met een likje nagellak in trendy kleuren. Want bij een nieuw seizoen horen nieuwe trends. Zo weet Adele de show te stelen met haar vampy nails. Wordt dit de nieuwe trend van deze winter?

Nieuw seizoen, nieuwe trend

Terwijl we de eerste maand van de winter ingaan, zien we al veel nagellak trends voorbijkomen die typerend zijn voor dit seizoen. Denk aan warme en donkere tinten, zoals donkergrijs of bordeauxrood. Maar ook de vampy nails maakt zijn intrede. Enne, niemand minder dan Adele weet deze trend te showen.

Vampy nails a la Adele

Adele ziet er altijd uit om door een ringetje te halen. De zangeres overtreft zichzelf iedere keer weer met haar stralende huidje, een flawless make-up look en volgt de trends au moment op de voet. Zo zijn ook haar glanzende vampy nails het gesprek van de dag – en dat snappen wij volkomen!

De ultralange vampy nails van Adele waren hét middelpunt van de basketbalwedstrijd in Los Angeles Lakers. Terwijl de zangeres babbelde en lachte langs de zijlijn van de wedstrijd, was het vooral haar manicure die opviel. Haar nagels kleurden sierlijk zwart met een hoogglanzende topcoat. Met een stel diamanten en gouden ringen waren alle ogen gericht op haar handen, waardoor haar vampy nails nog beter tot z'n recht kwamen...

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Adele (@adele)

...Ook weet Adele met een andere manicure een vampy look te creëren. En wij zijn fan!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Adele (@adele)

Transformatie

Adele onderging een paar jaar geleden – zowel vanbinnen als vanbuiten – een indrukwekkende transformatie. In 2020 plaatste de zangeres een foto van zichzelf op Instagram waarop te zien was dat ze veel is afgevallen. Volgens haar ex-trainer Pete Geracimo was het niet Adele's doel om gewicht te verliezen. 'Adele wil gewoon gezond worden. Het gaat haar niet om het dun zijn.' Adele begon veel te sporten en gezonder te leven, omdat ze een rolmodel wil zijn voor haar zoon. 'Ze doet dit voor zichzelf en voor haar zoon Angelo. Dat is het.'

Bron: Vogue | Beeld: NL Beeld