Elegance Christmas Favorites: de leukste producten voor onder de boom

Van leuke adventskalenders, tot te gekke giftsets.

Beautyproducten: we kunnen er geen genoeg van krijgen. En nu de feestdagen eraan komen, hebben we een aantal té leuke producten voor je op een rijtje gezet. Ben jij dus aan het zoeken naar de perfecte kerstcadeaus? Wij geven je wat inspiratie.

Lanceringen

Op de redactie zijn we altijd op de hoogte van de laatste beauty-lanceringen. We ruiken als eerste nieuwe geuren, smeren als eerste nieuwe crèmepjes en testen als eerste nieuwe beauty tools en gadgets. Jawel, het is één grote beauty-speeltuin hier! En nu de feestdagen eraan zitten te komen, zijn we ook op de hoogte van alle te gekke christmas gift-producten die perfect zijn voor onder de boom.

We doen daarom met alle liefde het voorwerk voor je en delen alleen de crème de la crème hier op Elegance.nl.

Christmas favorites

Ondanks dat iedereen bepaalde favorieten is haar make-uptas heeft zitten, zoals die ene perfecte oogschaduwkleur, geweldige oogcrème en onmisbare wimperkruller, is het ook altijd leuk om te experimenteren met nieuwe producten. Hieronder de nieuwe kerst producten die wij zeker weten gaan christmas shoppen!

Elke maand delen we op Elegance onze favoriete nieuwe producten op het gebied van make-up, skincare, haarproducten en tools. Denk aan de beste mascara voor volle wimpers, een haarserum voor glanzende lokken of een gezichtscrème waar je gegarandeerd een perzikhuidje van krijgt. Of wat dacht je van de nieuwste geurlanceringen, nagellakkleuren en beauty gadgets? Houd Elegance in de gaten om altijd op de hoogte te zijn!

Beeld: Adobe Stock