Déze blush is favoriet bij Máxima en Meghan Markle

Dat is nog eens een royalty approved blush.

Koningin Máxima reikt de Cultuurfonds Prijs 2023 uit

Wat zouden we graag een kijkje nemen in het make-uptasje van de royal ladies. Wat smeren zij zoal op hun gezicht? Nou, in ieder geval één blush lijkt razend populair te zijn onder de royals. Zowel Máxima als Meghan Markle hebben het make-upproduct in hun beautycase liggen.

Royal blos

Een royal-waardige blos op de wangen? Máx als Meg schijnen voor dezelfde blush te kiezen wanneer ze hun wangen extra kleur willen geven. Volgens Harper’s Bazaar zijn beide dames dol op de blush van Nars Cosmetics, en dan om specifiek te zijn de variant met de (niet zo koninklijke) naam ‘Orgasm’. Meghan Markle vertelde er voor haar hertoginnenbestaan al over in een interview met Beauty Banter. “Het zorgt voor een geweldige gloed op mijn gezicht. Ik gebruik het voor de camera, maar ook op een normale dag. Het geeft je een geweldige glow van binnenuit.”

Perzikkleur met een prijskaartje

De perzikkleurige blush in poedervorm koop je in Nederland onder andere bij De Bijenkorf voor zo’n 37 euro. Geen koopje dus, maar voor koninklijke begrippen valt het nog mee. Zo heeft de hertogin van Sussex ook weleens verklapt dat ze graag een wimperconditioner à 85 euro gebruikt en schijnt koningin Máxima dol te zijn op het exclusieve parfum Amourage, waarvan een imitatie al voor meer dan 300 euro over de toonbank gaat!

Máxima en Meghan

Volgens make-upartist Michelle Stern delen koningin Máxima en Meghan Markle nog een beautygeheim, zo deelde ze enige tijd terug met Amsterdam Stijl. “Koningin Máxima gebruikt al jaren Biotulin, een botoxgel die uit champagneblad gewonnen wordt. Het is dus een puur organische gel.” Andere beroemde fans van dit natuurlijke middel zijn er genoeg. Naast Máxima zouden ook Meghan Markle, prinses Kate, Michelle Obama en Madonna het gelletje gebruiken om een paar jaren van hun leeftijd af te snoepen.

Bron: Beau Monde, Harper's Bazaar, Shownieuws | Beeld: NL Beeld

Royalty
  • ROTTERDAM, 20-11-2023, Theater Zuidplein Koningin Maxima in Theater Zuidplein tijdens de Cultuurfonds Prijs 2023. Het Cultuurfonds kent deze prijs van 100.000 euro jaarlijks toe aan een persoon of instelling met een bijzondere betekenis voor cultuur of natuur. FOTO: Brunopress/Patrick van Emst Queen Maxima is present at Oomen Opslag & Verhuizers in Katwijk for the presentation of the Annual Report 'State of SMEs 2023' from the Dutch Committee for Entrepreneurship.