Fashion Friday: het belangrijkste modenieuws van deze week

Van nieuwe collecties tot toffe samenwerkingen en bijzondere initiatieven.

Van nieuwe collecties tot toffe samenwerkingen en bijzondere initiatieven: in de Fashion Friday lees je het opvallendste modenieuws van deze week.

Het Londense cultlabel MOU introduceert de nieuwe herfst/winter 23' collectie: Cozy Comfort

Ben jij groot fan van UGGS? Dan vallen de schoenen van MOU vast en zeker ook goed in jouw straatje. Zet je schrap voor een nieuw seizoen vol levendige kleuren van het cultlabel MOU uit Londen, waar een fantastische collectie eco-chique laarzen wordt onthuld, die sportieve aprés-skischoenen herdefiniëren voor een nieuwe en meer vrouwelijke esthetiek.

Het thema dit seizoen is textuur en kleur met de introductie van high-comfort lichtgewicht stijlen zoals het nieuwe geponste effest, gestreepte pailletten en psychedelische eskimo. In deze nieuwe collectie zien we zowel nieuwe als iconische stijlen, handgemaakt in limited edition speciaal leer, prachtig gelooide schapenvasten, geweven en geborduurde texturen, haakstreken, strass-steentjes, pailletten en nog veel meer.

MOU MOU MOU MOU MOU

Josh V AW23 collectie

Josh Veldhuizen, wie kent haar niet? Het Amsterdamse modelabel JOSH V is dan ook uitgegroeid tot een (inter)nationaal modemerk. Des te leuker is het dat de herfst/winter 2023 collectie inmiddels verkrijgbaar is.

De herfst/winter 2023 collectie van JOSH V is er een waarin je letterlijk en figuurlijk straalt. Zilveren metallics zijn terug te vinden in diverse items. Daarnaast zien we romantische tweeds en meer stoere leather looks terug in de herfstcollectie. Het kleurenpalet bestaat uit natuurlijk tinten met lichtblauw, roze en groen als accentkleuren. Voor de wintercollectie zien we meer zwart, pailletten tops en gewatteerde jassen.

De collectie is vanaf nu online verkrijgbaar op joshv.com.

JOSH V JOSH V JOSH V JOSH V JOSH V JOSH V JOSH V

Royal Coster Diamonds lanceert een geheel eigen tenniscollectie

De tennisarmband – kenmerkend vanwege de aaneengeschakelde diamanten – is al jaren een populaire klassieker onder liefhebbers van diamanten en juwelen. De tijdloze uitstraling gecombineerd met een hoog draagcomfort maken het een geliefd item, óók voor mensen die niet op de tennisbaan staan. Tijd dus voor Royal Coster Diamonds om zelf een tenniscollectie te ontwikkelen. Maar dan wel geheel in eigen stijl. En dat kunnen we wel aan Royal Coster Diamonds – de oudste diamantslijperij ter wereld – toevertrouwen.

De nieuwe tenniscollectie van Royal Coster Diamonds staat dan ook voor een unieke stijl en ultieme elegantie. "A real game changer", zoals ze de tenniscollectie zelf noemen. Topkwaliteit was een eerste vereisten van de ontwerpers. En dat zie je meteen terug. Zo bestaan álle sieraden uit 18 karaat goud (met varianten in witgoud, geelgoud en roségoud), en zijn er naast de 'standaardcollectie' ook een aantal varianten met bijzondere slijpvormen, zoals een asymmetrische variant (zig-zag gezet), en een aantal 'fancy cuts' met slijpvormen als de 'princess', 'pear', 'baguette' en de 'emerald'.

Deze exclusieve sieraden alléén beschikbaar in de winkel op Museumplein.

Royal Coster Diamonds Royal Coster Diamonds Royal Coster Diamonds Royal Coster Diamonds Royal Coster Diamonds

Iedere vrijdag vind je op Elegance.nl een selectie van het meest opvallende modenieuws. Van leuke nieuwe merkjes tot bekende namen in de modewereld met een nieuwe collectie. Van nieuwe winkels die écht het bezoeken waard zijn tot items die niet op jouw wishlist mogen ontbreken. Maar ook toffe samenwerkingen, bijzondere initiatieven en leuke acties. Houd ons dus in de gaten om op de hoogte te blijven!

Beeld: NL Beeld