Prinses Kate gespot in betaalbaar Frans merk

Wat ziet Kate er prachtig uit!

Nu de herfst officieel is aangebroken, mogen de knitwear items weer uit de kast getrokken worden. Knitwear is net als vorig jaar weer hot and happening, en ook Kate Middleton komt niet onder deze fashiontrend uit. Onlangs hulde de Princess of Wales zich in een prachtige knitwear look, die ook nog eens heel betaalbaar blijkt te zijn.

World Mental Health Day

Eergisteren – op World Mental Health Day – bracht Kate een bezoek aan Nottingham Trent University. De prinses ging hier met studenten in gesprek om te benadrukken hoe belangrijk het is om je mentale gezondheid om nummer één te zetten.

Ook moedigde de prinses de studenten aan om hun horizon te verbreden. "Ik zou het geweldig vinden om weer student te zijn", deelde ze. "Toen ik studeerde, kreeg ik de kans om nieuwe hobby's uit te proberen."

Outfit

Hoewel Kate regelmatig in prachtige designerlooks voor de dag komt, kleedt de prinses zich ook regelmatig in betaalbare items. Voor haar bezoek aan de universiteit hulde Kate zich in een prachtige ton-sur-ton look. En voor wie deze hebberigmakende look wel zou willen kopiëren hebben we goed nieuws. Voor Kates beige rok en trui hoef je namelijk niet diep in de buidel te tasten.

Kates jurk en trui zijn van het Franse merk Sézane. Waar nog een redelijk betaalbaar prijskaartje aan hangt. Kate droeg de Sami Jumper in beige, die €110 kost en matchte de trui met de Naelle Skirt, die €130 kost.

Uiteraard maakte de prinses haar look af met mooie accessoires. Zo droeg de prinses de beige stiletto's van het merk Gianvito, had ze de Mini Holly Bag in taupe bij zich van het Britse merk Tusting en sierde ze haar oren met de Feax-Pearl Curb-Chain oorbellen van Simone Rocha. Looking good, Kate!

Bron: Vogue, What Kate Wore | Beeld: NL Beeld