Sarah Jessica Parker rockt de trend du moment: de haarstrik

Miss Parker is niet vies van extravagante hoofd- én haaraccessoires.

We zagen hem hier en daar alweer terugkomen tijdens Fashion Week, maar de haarstrik is back and better than ever. Je kunt het strikje dan ook wel trend du moment noemen, als je het ons vraagt. Enne, ook actrice Sarah Jessica Parker merkte deze trend op. Des te groter de reden voor haar om de haarstrik-trend te rocken op een manier hoe alleen Sarah dat kan.

De haarstrik

Tijdens het New York City Ballet liet Sarah op elegante wijze de strik perfectly blenden met haar outfit – wat overigens héél wat weg leek te hebben van Black Swan. Maar hey, we're here for it! Op de rode loper showde ze dan ook haar prachtige zwarte jurk uit de prêt-a-porter collectie van modemerk Carolina Herrera. Ze stylde haar look af met prachtige Fred Leighton sieraden, bijpassende SJP Collection hakken – ja, haar eigen schoenenmerk – in twee verschillende kleuren én natuurlijk de gigantisch oversized haarstrik. Tsja, je weet wat ze zeggen: go big or go home!

Maar de zwarte bombastische strik is niet de enige trend waar Sarah mee experimenteert. Zo is te zien dat de actrice zwarte, korte nagels heeft. Iets wat we steeds vaker terugzien. Hoe meer trends, hoe beter, laten we maar zeggen.

Beeld: NL Beeld

Nóg meer hoofdaccessoires

Dit is echter niet de eerste keer dat we Sarah zien met een extravagante headpiece. Zo is ze al eerder eens gespot met een replica van een kerststal – ja, je leest het goed –tijdens het Met Gala in 2018...

Beeld: NL Beeld

Poseerde ze in een prachtige creatie van Christopher John Rogers, inclusief bombastisch hoofdaccessoire...

Beeld: NL Beeld

...en natuurlijk niet te vergeten haar fantastische scene in In Just Like That met dé iconische trouwjurk van the one and only Carrie Bradshaw, waar natúúrlijk ook geen elegant hoofddeksel kon missen.

Beeld: NL Beeld

We kunnen dus wel stellen dat Sarah niet vies is van een extravagant hoofd- en/of haaraccessoire. Wij zijn daarom ook heel erg benieuwd waar ze ons de aankomende red carpets mee verrast. To be continued!

Bron: Vogue | Beeld: NL Beeld