Penn Badgley paradeert in gewaagde outfit tijdens Paris Fashion Week

Penn, is that you?

We leerden Penn Badgley allemaal écht kennen tijdens zijn grote rol als Dan in de mega populaire serie Gossip Girl. Enne, dat hij de Gossip Girl-era nog niet is vergeten, bewees hij tijdens Paris Fashion Week bij de show van Valentino. De acteur verscheen daar namelijk in een uniek uniformachtig skort-pak.

Skort-pak

Al eerder, tijdens New York Fashion Week, werd de acteur al gespot met een gewaagd shirt gemaakt van doorschijnend gaas. Dit vond Badgley echter niet gedurfd genoeg, waardoor hij besloot om een uniformachtig skort-pak van modemerk Valentino te dragen tijdens Paris Fashion Week.

Tijdens de show van Valentino verscheen hij dan ook vol zelfvertrouwen gehuld in het grijsachtige skort-pak. De broek viel dan wel nét onder zijn knieën, maar dankzij de asymmetrische hoge split van de rok, liet de acteur vrij weinig aan de verbeelding over en showde hij de binnenkant van zijn dij. Hoe bedoel je conservatief? Om de aandacht op zijn onderste gedeelte te houden, besloot hij om de bovenkant van zijn outfit lekker klassiek te houden – je weet wel, een witte blouse met een zwarte stropdas. He knows how to style!

Het is en blijft Valentino

Hij stylde zijn Valentino-outfit af met een grijze lange jas welke nét boven zijn zwarte leren combat boots vielen, welke afgewerkt zijn met zwarte studs – het blijft toch Valentino, hè. Als bijpassend accessoire droeg de acteur een zwarte zonnebril. Simpel en klassiek, maar toch gedurfd. We love it!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Hfsource (@hfsource)

Meer fashion-risico's

Badgley was echter niet de enige man die risico's nam tijdens de Fashion Weeks die de afgelopen maand(en) plaatsvonden. Zo showde Andrew Garfield zijn bubblegumroze jas van Valentino, inclusief bloemetjes op de revers. Oké, wellicht kan je de look van Garfield en Badgley niet helemaal met elkaar vergelijken, maar wat ze wel gemeen hebben is de vrouwelijke touch. Zal dit het begin zijn van nóg meer gewaagde outfits? Wij zijn benieuwd.

Bron: Vogue | Beeld: Instagram, NL Beeld